Mi a neve annak a nadrágnak ami így néz ki?
Szóval egy normál nadrág ami egy rövidnadrágból áll és hozzá van csatolva a többi része, szóval a comb kilátszik belőle... remélem érthető mire gondolok xD
És hol lehet kapni ilyet az is érdekelne.
Varratni nem tudok mert nincs közelben varrónő sehol :(
Ilyesmire gondolok: [link]
Csak persze nem harisnya hanem normális nadrág az alja is.
Én tudom mire gondolsz,de meg nem mondom mi a neve.
Várj csak megnézem
Uruhás naci az a neve,azért Uruhás mert egy Uruha nevű japán énekes(meg nem mondom milyen műfajú viseli) XD nincs sztem külön neve,ez és kész,de uruha:)
menj lentebb ott az uruha lila naci
sztem erre gondoltál XD
Szerintem ez viseual kei (J-rock) stílus/műfaj.
De ez a nadrág kegyetlen... nem tudom elképzelni, hogy valaha is bárhová felvenném. Szerintem ilyesmit még nálunk nem igazán lehet kapni, max internetről tudsz rendelni.
Jaj meglett így már, igazából egy barátomnak lesz meglepi, ő biztos hogy fel fogja venni, és letojja magasról ki mit szól hozzá az utcán:D
Megpróbálkoztam egy varrónőnél de már úgy nem lenne kész időben. Evvan, szerencsére találtam ilyet az ebay-en... megrendeltem, állítólag időben ideér xD
Ehhez még szoknya rész is van, még magamnak is veszek egyszer, ez annyira jóóóó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!