Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, hogy a lányok...

Mit csináljak, hogy a lányok leszáljanak rólam?

Figyelt kérdés

Egyfolytában engem néznek,velem akarnak járni,kicsit kezd elegem lenni,de nem 1 lány,hanem a fél osztály,sőt még máshol is.

Okos vagyok erős,jókép(bár én ezt nem tudom,de a csajok azt mondják,ápolt,igényes)-ezeket kéne egy kicsit csökkentenem,hogy leszáljanak rólam?,mert már megőrülök!

nem rég volt párkapcsolatom,de a lány csúnyán átvert,(ez volt 2 hónapja)most nem nagyon szeretnék újjabb ilyen románcot.

Ezt mondtam nekik,de eggyik fülükön be másikon ki:P

2009. jún. 5. 22:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
42%
örülj neki szerintem.. :D
2009. jún. 5. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
41%

Ugyanezt a kérdést tettem fel egyszer, a nagy többség válasza: "örülj neki". Vagy hogy mondjam hogy meleg vagyok, nade ez nem érdekli a lányokat cseppet sem.

Hát én egyszerűen úgy oldottam meg hogy átváltottam bunkó szemétláda módba, így már kezdenek fogyni a rajongóim, de még mindig akadnak akik nem adják fel... XD

2009. jún. 5. 22:21
 3/12 A kérdező kommentje:

Rájuk se nézek,hozzájuk se szólok,így tapadnak rám...

Ez nem bunkóság?

2009. jún. 5. 22:26
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Mond nekik hogy jársz valakivel akibe őrülten szerelmes vagy, csak sajnos keveset tudtok találkozni, mert nem a városban lakik, ezért nem is biztos, hogy látták már, blabla... szóval ha azthiszik, hogy van valakid, akit imádsz, és nem akarsz mást sem helyette, sem mellette (ezt talán ha bunkón és határozottan jelented ki nekik, akkor célbaér) Mást sajna nem tudok mondani...

21/L

2009. jún. 5. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem sok lánynak bejön ez, hogy semmibe veszed. Ettől beindulnak :DD

Egyetértek azzal, hogy kicsit válts át bunkó, szemétláda módba, ez nekem is bejött.

Vagy amit tanácsolni tudok, hogy mondd azt, hogy foglalt vagy. Illetve aki odamegy hozzád és "fel akar szedni" arra tegyél valamilyen gúnyos megjegyzést. Pl. de idétlen felsőt választottál mára és húzd el a szád és ezzel zárd is le a beszélgetést. Vagy hasonló.

Tudom, ronda dolog de beválik.

Valamit még akartam írni... de nem emlékszem :)

2009. jún. 6. 04:17
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Énis bunkó antiszociális szemétláda stílusba nyomom és bejön :)
2009. jún. 6. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Végre olyan fiú, aki lerázza az 'őrült' kiscsajokat. xD

Én lány vagyok, nem nyomulnék egy pasira sem, mert sztem ez az ő dolguk. :)

Elég éretten gondolkodsz az írásod alapján. Hány éves vagy?

2009. jún. 6. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Szia!Örülj nkei hogy tapadnak rád a csajok! :D De ha bunkózól velük,akkor azért tapadnak rád,mert a modorod tetszik nekik. Legyél "kedvesebb" és talán... ;)

pusz

2009. jún. 6. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
undorító, tudom hogy nagyon zavaró, de légyszi gondolj bele, hogy vkiről nem peregnek le az ilyen dolgok, és komoly csalódástól butaságot is csinálhat... de inkább azt h foglalt. sajnos ez van. :)
2009. jún. 6. 20:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Elég komoly srác vagyok és ezt eléggé bírják a lányok,meg megítélésem szerint felnéznek rám.

De akkor sem tudok egy lánnyal bunkó lenni,az olyan kis stílű..

17/f

2009. jún. 6. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!