Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyennek találod ezt a két...

Milyennek találod ezt a két ruhát?

Figyelt kérdés

alkalmi:

[link]

hétköznapi:

[link]

2012. febr. 22. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő otthoni ruha,esetleg hétköznap az utcára is felvehető. De egyik sem alkalmi ruha.
2012. febr. 22. 09:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Én mindkettőt felvenném alkalomra. Amúgy az első azért is nem utcai, mert - a képenn nem látszik - de szürke alapon fehér csipke van. Azért olyanban nem szaladgálnak az utcán. :)
2012. febr. 22. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő tetszetős. Szerintem is felvehetők ezek hétköznapokon is.
2012. febr. 22. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hello ezek szerint nem vagy túl divat mániás,de idén ezeket a ruhákat simán felveheted hétköznapra,de semmi képpen nem alkalmi ruha
2012. febr. 22. 09:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezt hogy érted? Errefelé az elsőt nem igazán venné fel senki hétköznapra, itt a csipke az csipke. :) Amúgy tényleg nem vagyok divatmániás, azt veszem fel, ami megtetszik!
2012. febr. 22. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem annyira alkalmi eggyik sem. Mèg az elsõhöz ha vennél egy szép övet, csinos kis retikült, 1szèp magassarku (legalàbb 10cm) cipõt meg valami kiegèszitõket, lehet jòl is nèzne ki. A második meg bocsi, de nem jön be, max az utcàn, bevàsàrlàskor...
2012. febr. 22. 09:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem attól is függ milyen az alkalom, valamint milyen az ottani közeg, de mindegy is, mert nem konkrétan kell vm-re. Természetesen köszönök minden véleményt! Bár picit fura, hogy ha pl. az első ruhát tényleg otthonra venném fel, ahogy az első válaszadó írta (otthonra nekem speciel kutyázást, főzést, kerti munkát jelent...), akkor mit szólnátok a többi, egyszerűbb szabűsú lenge ruhámhoz? Pedig én őket is felveszem még dolgozni is, ha olyanom van...
2012. febr. 22. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem az első ruha abszolút bejön,mondhatni favorit,pont az ilyen stílus jön be!Alkalomra is simán felvenném,meg utcára is.Vitathatatlan,hogy csinos,mert tényleg az,de azért vannak ennél sokkal ünnepélyesebb ruhák is.Persze ettől még,mint már mondtam,alkalomra,hétköznap egyaránt szívesen viselném.Nekem olyan univerzális darabnak tűnik.Megfelelő kiegészítőkkel alkalmi,azok nélkül utcai viselet.

A második ruha viszont abszolút nem jön be,olyan otthonkás,nagyis hatást kelt számomra.Maximum bevásárláshoz venném fel,meg ilyen ,,főzőcskézős" ruhának.

2012. febr. 22. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első szerintem tök jó, a második már kevésbé tetszik, de hordható az is.
2012. febr. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!