Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak a lúzerek hordanak fehér...

Csak a lúzerek hordanak fehér zoknit?

Figyelt kérdés
Néhány évvel ezelőtt úgymond ciki volt fehér zoknit hordani, s le is nézték, aki felvette. Ma is így van ez?
2008. ápr. 8. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondanám lúzernek, de azért sötét cipőhöz semmiképp nem venném föl. De mondjuk egy fehér sportcipőhöz meg csak a fehér zokni jó. Szerintem.
2008. ápr. 8. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

pont lesz**om, hogy ki mit gondol az öltözködésemről.

nyilván vannak dolgok, amikre figyelek, pl. öltöny viselésénél, de egyébként...

Szerintem egyébként az a lúzer, aki ilyen alapján itél.

2008. ápr. 8. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Egy zoknin múlik, hogy lúzer vagyok vagy sem? Ennyire felszínesek az emberek?
2008. ápr. 8. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
A párom pék így mániája lett a fehér zokni.Nem hinném hogy ettől lúzer lett.Attól nem lúzervalaki hogy fehér zoknit hord , ha az a fehér zokni koszos , no akkor már lúzer!
2008. ápr. 8. 23:39
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg sajnálatos ez a felszínesség, az viszont csak jó, hogy ennél nagyobb gondja nincs néhány emberkének. Mindig röhejesnek tartom, hogy az öltözködésbe ennyire bele lehet kötni, és hülyének nézni a másikat ha nem olyan ruhát visel, ami a többség szerint elfogadott.
2008. ápr. 11. 09:25
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Fehér nadrághoz fehér zokni illik. Farmer + fehér cipőhöz szintén az ajánlott. "Lúzer" az, aki azt lesi hogy kin milyen színű zokni van, milyen mintájú póló, tavalyi széria-e a nacija, került-e 20ezerbe a táskája...
2008. ápr. 15. 17:21
 7/11 anonim válasza:
36%
Nem leszel luzer,de viszont pár hónapja pont volt erről szó, egy divatszakértő mondta hogy afehér zoknit csak sportoláshoz "illik" felvenni.
2008. ápr. 19. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább az ciki, ha a zoknid kilátszik a hosszúszárú nadrágodból mikor állsz. Ha ülsz, még elmegy. De amúgy nem értem a dolgot.:S ha pölö piros zokni rikít a bokádon vagy Micimackó, netán Malacka vigyorog vissza az emberekre róla, az miért jobb? Amúgy van egy elég ciki oszt.társam, aki folyton fehér zoknit hord és egyáltalán nem megfelelő cipővel és még ki is látszik a zokni, de mégsem hiszem, h ez az oka h a többiek nem kedvelik...:S
2008. ápr. 21. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Sportcipő és világos farmerhez kifejezetten jó a fehér zokni. Illetve sportoláshoz.
2008. máj. 8. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
A baratom orvosis, mindig feher zokniba meg cipobe kell jarjon, es az kimondottan szexis, nemhogy luzer. szerintem aki mondta az luzer, mert amellett h fogalma sincs a divatrol.
2008. máj. 8. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!