Mit gondoltok a ceruzaszoknyáról, és miért nem hordják a lányok az iskolában?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 18:52
11/18 anonim válasza:
Én nem szeretem alapból a szoknyát, azért nem hordom. Leginkább laza cuccokat, farmereket hordok. De akinek jól áll, jó hozzá a lába, és olyan a stílusa, plusz még úgy is viseli ahogy kell(elegáns felső hozzá, magassarkú, vagy esetleg elegánsabb balerina cipő), akkor jól is tud kinézni.
12/18 anonim válasza:
nekem nem tetszik a formája:/
14/L
13/18 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, szerintem ez alkalmibb ruhadarab, azért nem hordják a lányok, inkább lazábban, sportosabban öltözködünk. Most voltak nálunk az érettségik és nagyon sokan voltunk ceruzaszoknyában egy csinos blúzzal. Hétköznapokra énsem venném fel.
14/18 anonim válasza:
En szeretem oket es hordtam is, de sajna most hormonproblemak miatt aranytalanul hiztam amin hanyingeren nezne ki ha felvennek ilyen fazont...
Alig vafom am hogy a kezeles vegere erjunk es ujra felvehessek ilyen szoknyakat meg alakot kiemelo ruhakat :)
Tehat szerintem fokent azert nem hordjak mert ehhez szep alak kell.
Gimiben inkabb kenyelmesebben oltozkodnek az emberek.
Egyetemen mar van aki kicsit elegansabban de mi se vagyunk olyan sokan...
Ee akkor meg ebbol is lejon az aki ah alakja miatt nem tud ilyen szabasu dolgokat felvenni- mint most en.
Meg hat van aki nem is szereti a szoknyakat...
15/18 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, szeretnék is tavaszra venni egyet és abba járni suliba, inggel hordanám, szeretem az elegánsabb öltözéket ált. ingbe járok suliba is. 17 L
16/18 anonim válasza:
14.-én azt vettem fel suliba.
Ha akarod vedd fel de sztem azért mert kiment a divatból..
17/18 anonim válasza:
kiment a divatból??:OO miből gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!