Trendinek vagy különcnek jobb lenni?
Mindenféleképpen egyedinek(én nem a különc szót használnám, mert ez negatív jelentéstartalomra utal, az pedig, hogy valaki ki akar tűnni a szürke tömegből rendkívül dicséretes dolog).
Az a fura egyébként, hogy manapság olyan dolgok számítanak egyedinek, melyek a régi szép időkben teljesen általánosak voltak(pl. az, hogy egy nő szoknyát hord).
Én önmagam szeretek lenni a legjobban. Azt veszem meg, ami tetszik, így akad a ruhatáramban többféle stílusú ruha is, "különc" is, meg "tömeg" is. De jól érzem magam, és rengeteg pozitív visszajelzést kapok az öltözködésemmel kapcsolatban.
19L
Hát jó esetben az a trendi, hogy nem csak azt hordod, ami rádesik a plázában, hanem válogatsz.
Belesimul a fősodorba = szürke kisegér
Kreatívan kombinálja a divatos elemeket, divatot teremt = trendi
Különc = nem érdekli a divat, teljesen egyedi dolgokat hord
Én valahol a trendi és a különc között szeretek lenni, büszke vagyok az egyéniségemre, de nem mindig van kedvem vagy pénzem vagy időm valami újjal előrukkolni.
21/N
A legtöbb a szürke kis egér, legyen az lila gatyás, vagy szürke.
Aztán jönnek a trendik, akik követik a a divatot, és jól is néznek ki. Van aki már olyannyira ragaszkodik a divathoz, hogy ugyan jól néz ki, de talán ő már eltűnik a ruhák alatt.
A legkevesebben a különcök vannak, akiknek saját stílusuk van legyen az bármilyen, de ragaszkodnak hozzá.
És azért van egy csomó akik ezek keverékei, mikor milyen napjuk van, úgy öltözködnek.
Szeretem a divatot, és követem is, de van saját stílusom, ami olykor felerősödik, olykor visszahúzódik, van mikor teljesen hétköznapian nézek ki, de van hogy megbámulnak.
De a kérdésre a válasz, hogy különcnek jobb, mert minden ember egyedi, és ezt fejezzük is ki a külsőnkkel.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!