Állásinterjúra melyik inget vegyem fel? Fiatal férfi.
Figyelt kérdés
Informatikai állásról van szó multinál, farmert vennék fel és két ing között vacillálok, még megpróbálom majd kivasalni őket normálisan, egyik egy világos kékes, ez tetszene inkább talán, de nem tudom, nem bazári egy világos kék ing?
A másik fehér alapon barna csíkos, ez talán kevésbé laza, de ez sztem nem áll olyan jól, mert a másiknak jobb a szabása:
2012. febr. 19. 00:23
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül az elsőt inget vettem fel koptatott farmerral, sportcipővel, az öltöny nagy túlzás lett volna az interjúztatókat látva, akik teljesen hétköznapi öltözetben voltak, a légkör is laza volt, szóval nem éreztem magam alulöltözöttnek egyáltalán, meg a szakmán volt a hangsúly természetesen, voltak kemény kérdések, nem éreztem rossznak, majd meglátjuk, hogy milyen lett.
2012. febr. 28. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!