Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebayról rendelt (02. 02-én...

Ebayról rendelt (02. 02-én feladott) holmi mikor várható hogy megérkezik BP-re?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Honnan jön?
2012. febr. 18. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Angliából.
2012. febr. 18. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 1-1,5 hét, persze, ha nem akad fennt a vámon.
2012. febr. 18. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
2hét, ha fennakad a vámon kapsz róla papírt, jövő hét közepére meg kell kapnod.
2012. febr. 18. 18:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Még semmit nem kaptam. Ha kapok a vámról valamit az mi lehet? mit várjak?
2012. febr. 18. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Küldenek egy hivatalos értesítést hogy XY helyre fáradj be átvenni a csomagot. Ha fél kiló kokót rendeltél akkor meg szimpatikus kommandósok fogják kézbesíteni. :D
2012. febr. 18. 19:09
 7/9 A kérdező kommentje:
S ez hol lehet? Mármint ahova be kell fáradnom.
2012. febr. 18. 21:43
 8/9 A kérdező kommentje:

Ezt irja(google fordítóval) a termék adatlapja:

Értékesítési feltételek

SZÁLLÍTÁSI

A legtöbb elem szállítják keresztül Royal Mail 1. osztályú küldeményként. Ön megkapja a tételeket 2-3 napon belül a feladás. Ha a tételt szállítanak el lesz küldve az e-mail értesítést. Tételek nem szállítják a hétvégén és ünnepnapokon.

Minden szállítást kell aláírt, ha nem kapja meg a szállítási, akkor marad a hívókártya. A hívó kártya nyújt Önnek részletesen, hogy hogyan tudod rendezni az a parcella redelivered. Ha nem intézkedik, hogy össze kell gyűjteni hét munkanapon belül, a csomag visszakerül hozzánk. Mi lesz ezután igényli, hogy kifizeti a postaköltséget, hogy újra elküldi a csomagot ki.

Ha a szokatlan körülmények között a csomag nem található a Royal Mail, nem nyilvánítja elveszett utánra 15 munkanap. Csak ezen időtartamot követően leszünk képesek visszafizetni azt a költségét a tárgyat.

De még sehol.. S kezdek aggódni...itt van az eredeti oldal.

[link]

2012. febr. 22. 10:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Még sehol sincs:(
2012. márc. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!