Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Linkelnétek vagy írnátok...

Linkelnétek vagy írnátok ezeket? (többi lent)

Figyelt kérdés

Minél több kellene. az a lényeg hogy egy lánnyal fogadtunk, hogy nem tudok úgy kinézni, hogy 10 lányból 8 azt mondja hogy "tyű én ezzel járnék"

a lényeg:

20 éves kicsit rokker stílusú, de sportos (9 éve focizok) srác vagyok.

linkeljetek, írjatok ezeket:

hajstílus, póló (hosszú rövid ujjú)nadrág cipő. olyan oldal kellene ahol olcsó esetleg neten is lehetne rendelni, vagy bács kiskunmegyében megtalálható, megvásárolható.

írjátok már le a mai divatot, ami ugy rám illene. 183 magas 70 kg vagyok.

am nem tudom hogy erről mit gondoltok erről a felállításról:

1:nemrég volt rajtam egy olyan felállás, hogy farmer, kicsit a combnál csíkokban koptatot, nem nagyon de észrevehető, rávettem egy fehér nagyon vékony hosszújút, és arra vettem rá egy rövidujjú fekete színő mercedes jeles inget.

2:egy sima farmernadrág és egy egyszerű hosszúújjú full fekete inget.

illetve ilyeneket.

am meg irjatok már kegyetlen jó parfüm dezodor sprét, mittudom én akár azt ami bejön vagy amire nagyon beindultok....

meg mi egymást ami még eszetekbe juk bármi.

akár azt is hogy mi mivel áll jól, pl:fekete fehérrel nézhet ki jól akkor csíkost kockával sose keverjük meg minden, ami eszetekbe jut. jó lenne minél többet.

(10 ezer ft függ ettől)

2012. febr. 16. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy 10ből 8 lány azt mondja járna veled, akkor nézz úgy ki mint egy b*zi. Tudod olyan Justin Bieberes kinézet, vagy hasonló. Sajnos manapság ezekre buknak...
2012. febr. 16. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
keverd a sportost az elegánssal:D pl farmer hozzá fekete rövid ujjú ing nagyon jól néz ki:D
2012. febr. 16. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
aha oksa egyébb ötlet?
2012. febr. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!