Az első nagyon tetszik, a második nagyon nem.
19L
Nem tetszenek azok a ruhak, amiknek nincs legalabb egy minimalis dekoltazsuk, kivagasuk.. De ezt leszamitva szerintem mind2 jol nez ki (de nem hordanam az elobbi indok miatt) :)
20L
Egyedi, mert még senkin nem láttam ilyeneket! Az utolsó válaszadó véleménye amúgy sem mérvadó, hisz süt róla valami gusztustalan rosszindulat, ami számomra értékelhetetlen kategória!
Utolsó előtti: lehet, hogy te kínaiban vásárolsz, én nem. A kedvedért: egyik Miss Selfridge, másik Warehouse és még csak nem is Kínában varrták őket+!
Mégis milyen amatőrökkel van tele ez az oldal? hány évesek vagytok ti? Mások ruháinak pocskondiázásában vigasztalódtok amiatt, mert nem vagytok egyéniségek és apu nem veszi meg, ami a padtársadon és annak egész baráti körén van?
Egyszerű, mások ízlését nem leminősítő válaszok érdekeltek volna, de ezzel magatokat és az oldalt is minősítitek.
"Mégis milyen amatőrökkel van tele ez az oldal? hány évesek vagytok ti? Mások ruháinak pocskondiázásában vigasztalódtok amiatt, mert nem vagytok egyéniségek és apu nem veszi meg, ami a padtársadon és annak egész baráti körén van? "
Ne tegyél fel kérdést, ha nem tetszik a válasz! Te a VÉLEMÉNYÜNKET kérted a ruhákról, azt hogy hogy tetszik. A többségnek sehogy. Nehéz felfogni? Neked nincs ízlésed, nem nekünk.
Amúgy kínában varrják, nyugi. Az pedig, hogy tucat az ebay-es cucc, az tény, attól függetlenül, hogy még nem láttad senkin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!