Ez jó lesz színházba?
Figyelt kérdés
Egy új darab premierjére megyek. A dolog különlegessége, hogy meghívást kaptam a színészek bemutató utáni bulijára. Egy ilyenre gondoltam: vastag, testszínű nejlonharisnya, szürke combközépig érő, háromnegyedes ujjú pamutruha, ami mellig passzos, alatta bővül, a szoknyarésze teljesen lenge. Erre sima fekete blézer, fekete magassarkú ugyanolyan színű borítéktáskával. Ez így megfelelő? Valamint arra lennék kíváncsi még, hogy milyen kiegészítőket javasoltok hozzá, arany vagy ezüst? Köszönöm előre is!
19L
Ilyesmi a ruha szabása, csak könyékig ér az ujja, a bővülése mell alatt kezdődik, nincs rajta gombdísz és középszürke színű: [link]
2012. febr. 14. 17:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó lesz. Nekem tetszik. Esetleg nem tudsz róla fényképet mutatni?
2/3 A kérdező kommentje:
Holnap tudok mutatni esetleg :) Viszont a cipőm még nincs meg, azt jövőhét elején akarom megvenni, mert jövőhét pénteken lesz az előadás. Köszönöm a válaszod! :)
2012. febr. 14. 17:14
3/3 anonim válasza:
Jó lesz. Inkább arany ékszereket vegyél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!