Van most valahol színes csőnadrágokra akció?
Figyelt kérdés
H&M, New Yorker meg ilyenekre gondolok, ilyen 2500-3000 körüli áron. Mert mondták hogy van csak nem tudom mikor volt :D2012. febr. 10. 11:34
1/7 anonim válasza:
Most is tart még, a készlet erejéig. Már nagyon nagy akciók vannak, csak méretet nagyon nehéz találni (kivéve ha extrém sovány vagy extrém nagy méret vagy)
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi : Azt nem tudod melyikben? Vagy mindenhol vannak és nézzek be minden üzletbe?
2012. febr. 10. 16:58
3/7 anonim válasza:
Stradivariousban láttam, Bershkában is van azt hiszem, New Yorkerbe is szokott lenni!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Akkor teszek mindenhol egy kört és megnézem mik vannak! :)
2012. febr. 10. 17:13
5/7 anonim válasza:
A new yourkerben voltam a napokban és csomó szines farmer van leakciózva 5500ft-ra
6/7 anonim válasza:
a Bershkában még voltak szines nadrágok, elég sok méretben, 2500-3000 körül láttam ha jol emlékszek
7/7 A kérdező kommentje:
Eddig voltam New Yorkerben meg H&Mben de nem találtam olcsón :(
2012. febr. 15. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!