FONTOS! Megfelelő lenne a szalagavatós ruhám?
Gimnáziumi szalagavató egyik főrendezője vagyok...kilencedikesen, dök. elnökségemből kifolyólag. :) A szalagavató ma lesz, és hát most nem tudom...van egy rohadt jó szoknyám xD...direkt erre az alkalomra vettem, bár akkor még nem tudtam, hogy rendező leszek. Az egészben az a "baj", hogy attól félek, hogy rendezőhöz "túl csinos" lenne, ráadásul 10cm-es magassarkúval venném föl.:$ Amit megjegyeznék, hogy az egyik legkényelmesebb viseletemnek számít.:D Szóval ebből nem lenne baj, csak félek, hogy "megszólnának", hogy ugye segítő-rendező vagyok, és akkor így "kicsipek"...szóval értitek.:D Ettől félek, de én hosszú fekete gatyában, meg ingben nem érezném jól magamat, lapos talpú cipőm pedig nincsen olyan ami illene a ruhához, meg hát nem szeretek ilyen "trampli" lenni. Szóval illene az öltözékem ilyen alkalomhoz, vagy "cikinek" számítana???
Válaszokat előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!