Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FIÚK, mit gondoltok a PUSH-UP...

FIÚK, mit gondoltok a PUSH-UP melltartóról?

Figyelt kérdés
nekem (még) nagyon kicsi mellem van, de persze ha push-up melltartót hordanék, kb 3-szor nagyobbnak tűnne.. De sokat hallottam arról, hogy a fiúknak, férfiakank óriási csalódást okoz..

2012. febr. 6. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ja csalódást okoz.
2012. febr. 17. 21:36
 12/13 anonim válasza:
hord nyugodtan.
2012. febr. 18. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy évig talán minden nap rosszul éreztem magamat amiatt, hogy kicsi a mellem, és push-up melltartót hordok. De mielőtt nem hordtam is ez volt a bajom. Utólag úgy sajnálom, hogy ennyit idegeskedtem ezen, mert tényleg nem számít.

Igazából azóta érzem magam jobban, mióta nyáron egyik nagy mellű barátnőmnek panaszkodtam erre, és ahelyett hogy neheztelt volna azt mondta: És? Ez a te magánügyed, senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen melltartót hordasz, vagy mekkora a melled.

Bocsi, nem vagyok fiú, de tényleg ez, hogy mekkora a melled vagy milyen melltartót hordasz olyan apróság... :)

2012. febr. 22. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!