első, nekem is, de nem azt kérdeztem, hogy kinek melyik tetszik :D arra gondoltam, hogy melyik strapabíróbb, ránézésre ha ért hozzá valaki, vagy ha esetleg valaki a három közül vmelyik cipő tulajdonosa :)
köszi 2. ez a cikkszámos nem is rossz ötlet :*
végül a harmadik lett (bár az u.a mint a második, csak feketében)
köszönöm a válaszokat :) nagyon jó tipp volt ez a cikkszámos, telefonálgattam egy kört, így találtam pont az én méretemben, nem kellett órákig plázázni, csak célirányosan :)
amúgy a kép nagyon becsapós, tényleg az első tűnik jobbnak, de nem az! eléggé műanyag hatású, nagyon messze van a bőr érzetétől, belül pedig nem annyira meleg, mint a 2. 3., bár annyira nem érzékelhető a különbség
szóval az utolsó kettő (mivel u.a.) határozottan nagyon masszív, szinte terepjáró divatcipő, élőben sokkal szebb, cipő szerűbb, mint az első, anyaga strapább, jól tartja a melget és a bokát, idomul a lábhoz, élmény benne járni, rugalmas, nem éreztem azt, hogy két farönkkel trappolok
és nem utolsó sorban már első ránézésre lehetett látni, hogy a használat során nem fog annyira látványosan megtörni, gyűrődni az anyag, mint az elsőnél, ami rendkívül esztétikátlan tud lenni és kizárja, hogy több telet szolgáljon a maga pompájában
én is úgy mentem oda, hogy "na úgy is tudom, hogy az első lesz, de azért felpróbálom a másikat, ha már félretetettem" és láss csodát, a kép ismét becsapó volt!
szóval, így remélem megérte beruházni rá, egy olcsóbb, egy szezonos modellel szemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!