Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bálba megyek oda nem gáz...

Bálba megyek oda nem gáz felvenni ilyen ruhát?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 5. 17:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igen de a tavalyi bálon is gyönyörű ruhákba voltak a lányok (ilyenre nem emlékszem), a legtöbbje inkább fekete testhez simulósba, de én olyat nem akarok
2012. febr. 5. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik ez a ruha, lehet, hogy nem érdekelne annyira a közvélemény, hogy ezt kihagyjam. :D Egyébként nemrég voltam egy falusi alapítványi bálban, az a tapasztalatom, hogy nem nagyon tudják az emberek, hogyan öltözzenek; volt, aki farmerban volt, volt, aki kisestélyiben.

Egyébként nagyon sok múlik a kiegészítőkön. A húgomon is egy lila estélyi ruha volt, de nem stólával vette fel, hanem egy fekete fölsővel és az ékszerek sem voltak hangsúlyosak, így szerintem kicsit kevésbé volt alkalmi.

Itt egy kép róla: [link]

Szerintem ha abroncs nélkül vennéd fel és visszafogott kiegészítőkkel, akkor belefér. :)

2012. febr. 5. 17:50
 13/13 A kérdező kommentje:

hát holnap mindenféleképpen elmegyek személyesen és felpróbálom,így megtudom nézni, hogy abroncs nélkül

akitől én venném, az azt írta, hogy az abroncs az alsó szoknya, vagyis ha nem veszem fel az abroncsot akkor a sima lila szoknya maradna és ami alatta van virágos csipkés akármilyen az nem lesz, így talán még visszafogottabb

Nagyon nem akarok túlöltözni, mert akkor rajtam csámcsognának

Igen az is baj, hogy sokan nem tudják hogyan kell felöltözni egy bálba, a tavalyin is sokan voltak nyári ruhába ami nem volt oda való

2012. febr. 5. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!