Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok virágos telitalpú...

Hol találok virágos telitalpú szandált? (kép lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még nincs nyár, meg tavasz, de indén eldöntöttem, hogy beszerzek magamnak egy szandált. Az érdekelne, hogy ezekhez hasonló szandálokat hol lehet majd kapni? Hol keressem?

[link]

[link]

2012. febr. 5. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem fekete szandálom volt, szövet, telitalpú, nyitott orrú, rózsaszín virágokkal. Majdnem olyan volt, mint az első. És az Ázsiában vettem 3000 ft-ért. :) Sokan megdícsérték, de aztán valahogy az egyik lábamon megsüppedt, és onnantól olyan volt mintha csámpás lennék, tehát már jövőre nem hordom sajnos. :(

De én Pesten az Aréna plázában járkálva is láttam hasonlókat. Idén talán valami jobb minőségűt veszek.

2012. febr. 5. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ami azt illeti, vidéki vagyok, de majd igyekszem gyakrabban felmenni Pestre. Ahogy leírtad, biztos nagyon csini volt a tiéd is, olyasmit is elfogadnék :)
2012. febr. 5. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly nyáron voltam oda értük, és szerintem idén is így lesz, 3 darabot is beszereztem és mindet a deichman-ból, ott garancia is van rá... :)

19L

2012. febr. 5. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor gyakran fogom látogatni a Deichmannt. Én tavaly még saru-párti voltam, de idén eldöntöttem, hogy kell nekem egy ilyen!
2012. febr. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!