Van olyan, aki otthon is utcai cipőben, csizmában van?
Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem a kérdés mert néhány sorozatban, filmben magassarkúban tipegnek a szobájukban a nők..
Gondoltam csak a filmekben, de néhány youtube videón is látom h csizmában rohangálnak otthon a tinik.
Tényleg vannak iylen emberek? Nekem még sose jutott eszembe, az első dolgom ha hazaérek leveszem a cipőm. De ha jobban belegondolok annyira azért mégsem elvetemült dolog, mert ilyenkor télen pl. folyton fázik a lábam, talán csizmában nem fázna. Persze erre is van megoldás, mamusz vagy ilyesmi, dehát kitudja.
Mit gondoltok erről?
2012. febr. 2. 15:48
1/9 anonim válasza:
Én nemszeretek bent ilyenekben+papucsban van nállunk szinte mindenki otthon,de pl van több ismerősöm akik szintén utcaiban vannak otthon:D de ez nekem nemlenne kényelmes:D
2012. febr. 2. 15:49
2/9 anonim válasza:
Én sem szeretel cipőbe lenni csak ha visszarohanok valamiért akkor nem veszem le de akkor se lépek a szőnyegre hanem kikerülöm..
én mindig mezitláb/zokniban vagyok itthon, ugy kell rámimátkozni a papucsot. egyetlen egy ismerösöméknél mázszkálok csak mindig cipőben/csizmában mert kályha van náluk így hidegebb a lakás. de ha a cipőm melegebb a hőmérséklethez szoktam kérni papucsot (még mielőtt elkezd izzadni és büdösödni a lábam
2012. febr. 2. 16:01
4/9 anonim válasza:
Ez olyan furcsa nekem, ha valaki otthon is a kinti cipőjében van. nem gondolnak bele, hogy az utcán minden szutyokba belelép, aztán mindezt beviszi otthon a szobába? FUJJJ! tessék mamuszt venni zoknival, és mindjárt nem fáztok!
2012. febr. 2. 16:06
5/9 anonim válasza:
Én ugyan nem, de a barátnőmék fölött 3 csaj lakik albiban, és folyton magassarkúban kopognak.
Az anyja már fel is ment szólni, állítólag csizmában és kabátban fetrengenek a fotelben, mert a fűtés minimumra van véve. Én csak azt nem értem, h miért nincs olyna cipőjük ami nem kopog, sztem direkt bosszantani akarják :/
2012. febr. 2. 16:22
6/9 anonim válasza:
Érdekes, ez nekem is feltűnt! Meg az is szoknyában/ruhában vannak otthon is a nők, a férfiak szintén elegánsan fel vannak öltözve.
Szerintem ez MO-n nem igazán szokás, de Latin-Amerikában el tudom képzelni, hogy vannak ilyen hagyománytisztelő emberek (de lehet, hogy itt is)!
2012. febr. 2. 16:27
7/9 anonim válasza:
Hát, nekem az az első hogy leveszem (főleg télen), de mondjuk megnézném a brazil szappanoperákban ahol még a reggelihez is kikenve kiskosztümben belőtt hajjal és tele fuksszal ülnek le és a lábukon lenne egy kistigrises mamusz :)
2012. febr. 2. 22:22
8/9 anonim válasza:
én otthon ilyen eszkimócsizmában(nem kinti) tekerem körbe :D
2012. febr. 3. 20:46
9/9 anonim válasza:
Ha nem folyik a cipőből a hólé, én sem szoktam mindig levenni. Ha igen, akkor is átveszek egy másikat. Persze hordhatnék mamuszt, de úgy vagyunk a barátnőmmel, hogy abban a kevés időben, amíg itthon este együtt vagyunk, tiszteljük már meg egymást, hogy normális ruhában maradunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!