Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mellé lehet fogni egy nagyon...

Mellé lehet fogni egy nagyon pontosan lemért ruha netes vásárlásakor?

Figyelt kérdés

Pl feltettem egy menyasszonyi ruhát, a sajátomat teszveszre, nem kérek érte sokat és nem egy bonyolult fazon. Lemértem a hosszát, a mellbőségét, a derékbőségét, nagyon precízen.

Vajon meg merik venni saját részre úgy, hogy nem tudják felpróbálni, vagy ne is reménykedjek?

Amúgy én vettem már ilyen fazonú ruhát (abroncsos, ez a fényes anyag amiből a mruha is van) netről, jó lett rám teljesen.

2012. febr. 2. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mellé lehet fogni, mert lehet, hogy méretben jó a ruha, mégsem áll jól. De ettől független szerintem jó esélyed van rá, hogy megvegyék a ruhádat! Ha nem kérsz érte sokat, megéri megvenni bárkinek, mert ha nem jó, át is alakíthatja egy kicsit és szerintem így is jól fog kijönni. :)

De esetleg, ha nem viszik el, felajánlhatod, hogy a vásárló felpróbálhatja, mielőtt elviszi. Ha mégsem kell neki, akkor közös megegyezés alapján elálltok az üzlettől, és ennyi. :)

2012. febr. 2. 11:29
 2/2 A kérdező kommentje:
ez lesz, mármint adok lehetőséget próbálni, csak nem tudom, ejön-e valaki ezért az ország másik végéből :)
2012. febr. 2. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!