Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebay rucival kapcsolatos kerdés!?

Ebay rucival kapcsolatos kerdés!?

Figyelt kérdés
sok helyen lattam, hogy e-bay rol rendeltek. en ha rámegyek az e-bay.com ra angolul van minden es eleg sokat kell fizetni, mig idaig elhozzak! valaki rendelt már?
2012. febr. 1. 18:53
 1/1 anonim válasza:
Én rendeltem már, és nagyon sok jó cucc van olcsón, ráadásul pont olyanokat fogtam ki amiknek nem volt postaköltségük.:) Magyarul is eltudod az oldalt érni, de ha például konkrét elképzelésed van egy ruhadarabról akkor az angol oldalon sokkal könnyebben tudsz keresni a ruhák között. Én szeretek ott nézelődni, és most azt tervezem, hogy gyűjtök ruhákra össze pénzt aztán pedig rendelek. Sokan mondták már nekem, hogy miért nem megyek inkább fel pestre és nézek szét ott, de szerintem az se sokkal jobb, főleg mert meg kell oldani az odajutást meg a hazajutást stb...:) Szerintem ha találsz valamit akkor nyugodtan rendelj.
2012. febr. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!