Igazából nagyon tetszenek a blézerek, és szerintem illik is a stílusomhoz. A kérdésem az lenne, hogy:
Nem túl korai? Mármint vannak olyan ruhadarabok, amiket bizonyos korban nem ajánlatos hordani, szóval ez is a közé tartozik?
Illetve hol tudnék venni egyszerű fekete blézert és mennyiért?
Előre köszönöm a válaszokat! :)
2012. jan. 31. 21:03
1/9 anonim válasza:
Zara, 10.000 ft felett szoktak lenni.
Én egy sötétkék, arany gombos blézert vettem nyáron 16.000ért, meg kell hagyni elég szép darab, limitált volt. Ehhez mérd a sima fekete blézert..
20l
2012. jan. 31. 21:14
2/9 anonim válasza:
Szerintem nézz körül a turkálókban! egy-két ezer forintért vadonatúj darabokat lehet kifogni. Nekem a legújabb szerzeményem szintén fekete blézer. Legalábbis elölről. A hátulja viszont kicsit hosszabbított, lekerekített és a derék fölött egy pánt fogja össze a berakásokat. Fekete blézer és mégsem az :D. De ha találsz egy jó minőségű, hagyományos szabásút, azt meg hordhatod jópofa, színes felsőkkel, hogy ellensúlyozza a szigort. És ott vannak a kitűzők, amivel szintén egyedivé varázsolhatod a fekete felsőt. Jó kísérletezést, találd meg magad. Ja, és semmi nem korai, ha te jól érzed benne és magadhoz tudod formálni!
2012. jan. 31. 21:15
3/9 anonim válasza:
H&M-ben van sok
2012. jan. 31. 21:28
4/9 anonim válasza:
9-13 ezer között
2012. jan. 31. 21:28
5/9 anonim válasza:
Első vagyok.
Miért kellett lepontozni?:) Én ott szoktam vásárolni, fogalmam sincs hol máshol lehet még kapni és mennyiért, ezt tudtam fixen ezt írtam...nem fogom találomra máshova küldeni a leányzót, mert tudom hogy itt biztos kap.
Vagy az nem tetszett, hogy ott vásárolok?:-)
2012. jan. 31. 22:10
6/9 anonim válasza:
Igen, a H&M-ben nagyon sok van nézz körül ott! :) (Vagy mondjuk én a c&A-ban vettem egy 3/4 ujjút, 5 ezerért)
De most mindenhol leárazások vannak, szóval nézz körül: plázák, váci utca..;)
Amúgy szerintem egyáltalán nem korai.:D
14/L
2012. febr. 1. 17:00
7/9 anonim válasza:
Szerintem korai. Legalábbis a blézer egy eléggé "felnőttes" darab. De ez csak az én véleményem.
2012. febr. 1. 17:09
8/9 anonim válasza:
ssztem nem felnötes én 14 éves vagyok és én is hordok de mondjuk conversel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!