Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj, ha több stílus keveredik...

Baj, ha több stílus keveredik az öltözködésemben?

Figyelt kérdés

Minden nap más stílusú ruhákat hordok és nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem. pl. imádom a kosztümöket, a ceruzaszoknyát, a blúzokat, a fodros-bodros szoknyáimat,a szűk szabású kis fekete ruhámat. De hordok tornacipőt farmerral, feliratos pólókat, valamikor rockernak néznek vagy füvesnek... Ez szerintetek baj, és csak egy stílusra kellene koncentrálnom?

köszi a válaszokat

20/L

2012. jan. 31. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:

kellene?????

Az a lényeg hogy Te jól érezd magad! :)

2012. jan. 31. 18:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor maradok keverék :))))
2012. jan. 31. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát meg kell mondjam őszintén, az írásod első felét olvasva nagyon megörültem, gondoltam végre itt egy igazi kis hölgy! Aztán utána... Egy olyan lány, mint aki a szöveg első fele szerint öltözködik gyakran(vagyis rendkívül elegáns, igazi nő), annak hogy jut eszébe tömegcuucokba járni? Örülj annak, hogy nő vagy, és légy nőies! Nem azt mondom, hogy járj mindig szoknyában, de azért, ha nadrágnál döntesz, az ne farmer legyen+ tornacipő(szerintem ez nagyon nem passzol az előzőhöz).

Szóval szerintem maradj az első variáció mellett(tanács).

2012. jan. 31. 18:47
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi neked is:) Igazából csak 1 db tornacipőm van, de azt is kidekoráltam gombokkal, így olyan bohém lett és csak ritkán hordom.
2012. jan. 31. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül. télen én úgy öltözködök, mint egy igazi nő. nyáron pedig mint egy szakadt rocker.... :D
2012. jan. 31. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Úgy öltözöl ahogy éppen kedved tartja. Hogyha legbelül igazi kis hölgy vagy, akkor feliratos rockerpólóban is az maradsz. És ez fordítva is igaz :)
2012. jan. 31. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nyitottságra utal, hogy befogadó vagy más stílusokkal szemben is, ez egyáltalán nem probléma. Az a lényeg hogy amit viselsz abban jól érezd magad, és valahogy tükrözze milyen is vagy (csak rád jellemző kiegészítők).
2012. jan. 31. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
nem baj. öltözz a saját ízlésed szerint.
2012. febr. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!