Baj, ha több stílus keveredik az öltözködésemben?
Minden nap más stílusú ruhákat hordok és nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem. pl. imádom a kosztümöket, a ceruzaszoknyát, a blúzokat, a fodros-bodros szoknyáimat,a szűk szabású kis fekete ruhámat. De hordok tornacipőt farmerral, feliratos pólókat, valamikor rockernak néznek vagy füvesnek... Ez szerintetek baj, és csak egy stílusra kellene koncentrálnom?
köszi a válaszokat
20/L
kellene?????
Az a lényeg hogy Te jól érezd magad! :)
Hát meg kell mondjam őszintén, az írásod első felét olvasva nagyon megörültem, gondoltam végre itt egy igazi kis hölgy! Aztán utána... Egy olyan lány, mint aki a szöveg első fele szerint öltözködik gyakran(vagyis rendkívül elegáns, igazi nő), annak hogy jut eszébe tömegcuucokba járni? Örülj annak, hogy nő vagy, és légy nőies! Nem azt mondom, hogy járj mindig szoknyában, de azért, ha nadrágnál döntesz, az ne farmer legyen+ tornacipő(szerintem ez nagyon nem passzol az előzőhöz).
Szóval szerintem maradj az első variáció mellett(tanács).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!