Igaz hogy a fiúk jobban szeretik a fekete cicanacit mint a színeset a lányokon?
Az ugye nem zavar titeket, hogy ezek rendes csőnadrágok és leggingek?
Ha nem tudod miről beszélsz, mi a különbség az egyes ruhadarabok közt, akkor ne mond véleményt róla.
utolsó kommentelő: ezt kinek írtad?
oké hogy a cicanaci a legging de nem csőnadrág mert az megint más dolog
csőnadrágot felveszel pólóhoz vagy bármilyen kisebb felső ruhadarabhoz, de a legginget (ha így jobban tetszik) nem veszel fel bármihez mert inkább a harisnyára hasonlít
én 09.50
A belinkelt fotókra írtam.
Azokon csőnadrágok és leggingek szerepelnek.
A cicanadrág, nem legging és nem csőgatya. És hétköznapi használatra szoknya nélkül közönséges, még szoknyával is csak nagyon keveseknek áll jól.
újra divatba jött és szerintem sokmindenkinek jól ál...vagy lehet csak én vagyok olyan mákos hogy jó csajokkal vok körülvéve???
na de mind1 akinek olyan combja van mint másnak a dereka az ne hordja...a jó alakú lányokon meg szívesen látjuk:D
és szerintem tényleg a feketa a jobb
fekete macskanadrág szinesebb felsővel tök jó
olyan gosszú szűk derekú csípőig érő testhet álló felsővel
főleg ha a kabátka alól kilóg
de én nem szeretem hordani, bár igaz az alakomhoz jól állna, de nem kényelmes a feszülő ruha, meg alapba nem szeretem a rövid kabátokat, kilóg a derekam vagy popsim egyből úgy érzem hogy felfáztam
ezek ak épek nem a legelőnyösebbek, inkább alacsonyabb de formás (nem gebe) csajokon jobban el tudnám képzelni. Unokatesómnak nagyon jól állnak. Ja és attól h régen volt ez divat, attól még újra divatba jöhet, hisz ezt nevezik retrónak. A műszálas sztreccs gatyó megint más tészta, bár hasonló, mint a harisnya valóban. A pasik akkor nem szeretik ezt egy lányon, ha félnek h más pasik nagyon megnézik őket, vagy lehet valakinek tényleg más az ízlése, főleg ha valaki sportos, vagy valakinek más áll jól. magassarkú topánkához nagyon csinos. régebben tényleg ilyen kis egybe szoknyácskákhoz szokták hordani, vagy tunikához, babidollhoz, de inkább a térdig érő változatát
nekem megfelel a farmer és a bálsony nadrág, nyáron meg a rövid nadrág és szoknya simán
alapba nem vagyok harisnya párti sem, inkább zokni, az a magas szárú, jobb mint a neccharisnya meg harisnyakötő combfixxel
ha meg nem hosszút veszek fel, akkor titokzokni, bár hosszú nadrág alatt úgyse látszik
egy popsi meg lehet szép kerek a farmerben is
nekem kevés csípő nadrágom van, de maik vannak azok jól állnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!