Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez divat most? Hordanak ilyesmit?

Ez divat most? Hordanak ilyesmit?

Figyelt kérdés

[link]

mármint "ESTÉRE" :)

2012. jan. 30. 08:27
1 2
 1/11 Gil Yepes válasza:
Ha a párodnak tetszik, akkor miért érdekel a divat, a lényeg, hogy neki tetszen, ha "közösségi haszálatra" kell, akkor, akkor, nos akkor nem tudom :-)
2012. jan. 30. 09:07
 2/11 A kérdező kommentje:
:))) pont ezért kérdezem, hogy vajon tetszene-e a páromnak :) Elég friss kapcsolat, most először próbálnék ilyet :) Vagy pirosban jobb? Vagy milyen szín szexibb? Nem vagyok képben divat-ügyben, pl volt a szex és new yorkban olyan ruci (alvós-huncutkodós szerkó), amin nevetnem kellett, de ott meg tök trendinek állították be és nem tudom, mi számít bikavadítóan szexinek :)
2012. jan. 30. 09:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasik 99,99%-a úgysem veszi észre, hogy mi van rajtad :)! Nekem egyébként az ilyen azért nem jön be, mert 1000% műszál, kényelmetlen!!!!
2012. jan. 30. 11:40
 4/11 A kérdező kommentje:
láttam pamutban is, meg ilyen bugyikat hordok, nekem bejön az anyag, csak maga a fazon és szín érdekel :)
2012. jan. 30. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha te jól érzed magad benne, akkor hordd! Ez a lényeg, a többi a divatról csak egy jól kitalált marketing fogás. Hiába divatos valami, ha kényelmetlen. A pasidat meg úgyis te érdekled, nem a ruhád :D
2012. jan. 30. 11:54
 6/11 anonim válasza:

nekem igazabol nem jon be nem lehet eszre venni!

szerintem ezeket bisztos hogy eszre venne! :)

[link]

ez hasonlit a te linkedre de jobb vazon , [link]

[link]

2012. jan. 30. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Őszintén szólva az ágyban inkább a pasi ízlését próbáld eltalálni, mint a divatot követni.

Ha egy pasi tisztában van az ilyen divattal, és nagyon up-to-date... akkor van egy rossz hírem... XD

2012. jan. 30. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
:)))) oké, értem. Amiket belinkeltél, nekem kicsit túl merész...nincsenek meg hozzá az alkati adottságaim. Ez a lány, aki a linkemen a modell a rucihoz, nálam vékonyabb, már ehhez is bátorság fog kelleni :O
2012. jan. 30. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem divat.
2012. febr. 1. 10:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tartom szexinek... de attól a barátod még lehet hogy annak fog látni téged benne. Ezt mi nem tudhatjuk. A divat meg nem értem miért érdekel bárkit is.
2012. febr. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!