nekem aztán nem baj, ahogy észrevettem, mostanában úgyis ez a trend. =) nekem amúgy tök 8, olyan fajta srácokkal akik így hordják a nadrágot, eleve nem vagyok semmiféle kapcsolatban, úgy egész lényükben nem az eseteim. néha amikor egy szélsőségesebb estet látunk ilyenből, szoktunk rajta röhögni egyet aztán ennyi. bár az értelmét nem látom ennek a divatnak mert ha valaki csípőn akarja hordani a nadrágját, akkor miért nem vesz már eleve csípőnadrágot? én barátomnak is csak a csípőjén van a nadrágja mindig, de nem letolva. sztem eleve nevetségesen néznek ki az olyan lógós nadrágok.
2009. máj. 30. 00:19
2/12 anonim válasza:
Nekem sem baj, de látok néhány ilyen fiút biciklizni és hát az gáz... xD Az alsónacijukra nem vagyok kiváncsi...:D
2009. máj. 30. 00:44
3/12 anonim válasza:
A lényeg hogy ne látszódjon ki az alsógatya, meg semmi más sem :D
Láttam már fura eseteket, kilógtak a szőrök, vagy annyira le volt tolva hogy ha leült kivolt a fél segge. Az röhejes.
2009. máj. 30. 01:35
4/12 anonim válasza:
hát, nekem se igazán jön be - olyan "na most megmutatom milyen laza vagyok"
2009. máj. 30. 02:09
5/12 anonim válasza:
A barátom is így hord mindig mindent, nem értem hogy nem esett még le róla.
Amúgy szerintem vicces :D de egyeseken lehet nagyon szexi is.Szóval nekem nem baj :)
2009. máj. 30. 04:01
6/12 anonim válasza:
Háát, remélem hogy egy jóseggű fiú vagy, mert én láttam már szőrös fenekeket amikor a kollégáim lehajoltak valaimért, és mondhatom nem volt kellemes látvány :D
2009. máj. 30. 09:10
7/12 anonim válasza:
szerintem attól is függ, hogy milyen a srác alsógatyája. pont tegnap láttam egy fiút, tökre le volt tolva a nadrágja, de basszus BUGYI volt rajta..:D ennél vércikibb dolog nincs.
2009. máj. 30. 09:18
8/12 anonim válasza:
szerintem nagyon trendi. az összes fiú ismerősöm (bmx, montain) így hordják a nacijukat. eza deszkás stílus :)))
és nemgázha kivan az alsónacid. mi mindig azon nevetünk hogy "héé kivan a bugyid :D "
2009. máj. 30. 09:58
9/12 anonim válasza:
nekem bejön:P bár ez sok mindentől függ,mert láttam már olyan srácot aki így letolva hordta a nadrágját,de annyira,hogy szinte már teljesen lecsúszott róla XD na az már gáz volt.
De egyébként nálunk szinte minden srác így hordja a nadrágot és tök jó:P
14/L
2009. máj. 30. 10:40
10/12 anonim válasza:
Nem baj, tiszta trendi. Amíg van alatta alsógatya, és amíg nem tolod le a térdedig, addig jó.:) De azért túlzásokba ne ess, mert az már undorító is tud lenni.:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!