Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan és mivel készíthetek...

Hogyan és mivel készíthetek magamnak szakadt farmert?

Figyelt kérdés

Farmer nadrág - milyen eszközzel, mivel és hogyan alakíthatok át egy farmer nadrágot divatos szakadt farmer nadrággá (úgy, hogy nem teszem tönkre olyan értelemben, hogy hordhatatlanná válik)?

Ilyesmire gondolok:

[link]

2012. jan. 26. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

olló, valamilyen csiszolószerszám/papír, szerintem elég egyértelmű hogyan. én is sok ilyet csináltam már.

youtubeon is vannak róla videók

2012. jan. 26. 22:27
 2/13 A kérdező kommentje:

Legelsőnek ide gondoltam a kérdést, azért nem néztem meg a Youtubon.

De köszönöm szépen a választ!

2012. jan. 26. 22:29
 3/13 anonim ***** válasza:

ha már nagyon ragaszkodsz a szakad thatáshoz akkor mindenféleképpen úgy csináld hogy mikor viseled ne látszódjon a bőröd,szóval ne vágd ki belőle egy darabot mert az nagyon bénán néz ki.

itt egy vidi

http://www.youtube.com/watch?v=zh_IHGldu5A&feature=related

2012. jan. 26. 22:40
 4/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, ez nagyon sokat segített!

Már most csinálom. Volt olyan, amikor véletlenül egy-két fehér csíkot húztam ki, ilyenkor a combrészen, vízszintben futott végig egy sötétkék szál - biztos tudod, miről beszélek.

Köszönöm még egyszer! :)

2012. jan. 27. 08:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: amúgy elképzelhető, hogy két farmer nadrág igaz, hogy farmerből van, de gyengébb vagy erősebb anyagból?
2012. jan. 27. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
persze! ha ugyanolyan anyagból lenne mindegyik akkor egyértelműen a legolcsóbbat lenne érdemes megvenni.Én már jártam úgy hogy az olcsóbb fajta hamar kitágult nyúlt, míg egy márkásabb jobb minőségű tökéletesen megtartotta a fazonját.
2012. jan. 27. 11:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert hiába csináltam úgy, ahogyan a videón láttam, nem értem el a kívánt eredményt. És most tönkre tettem egy jó nadrágot... :-(
2012. jan. 27. 19:33
 8/13 A kérdező kommentje:

[link]

És egy nadrágot ÍGY hogyan tudok átalakítani? Mármint most kifejezetten a lyukakra gondolok meg a széleire. Azok mitől lesznek ilyenek?

2012. jan. 27. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=xfxiFIZMoqc

oldalt vannak hasonló videók és azt is nézegesd meg-hát sajna függ az anyagtól is

http://www.youtube.com/watch?v=-WXf0oaNs1Y&feature=related

itt pl megvágja és egy dörzsivel ez lehet akár erős talpreszelő is megsúrolja és máris rojtosabb lesz.

2012. jan. 27. 23:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!
2012. jan. 28. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!