Mit gondoltok a fehér férfi farmerről?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 22:20
11/19 anonim válasza:
Azt tudom csak szólni, hogy a kilencvenes évek első felében, amikor nagyon aktív Depeche Mode rajongó voltam, nekem volt fehér farmernadrágom. Akkortájt, fiatalon szerettünk teljesen úgy öltözni, mint a példaképként kezelt kedvenceink. Dave Gahan, az együttes énekese fehér farmerben turnézott és nem nyugodtam addig, amíg nekem is nem lett. De senkinek esze ágában nem volt buzzancsnak tartani miatta.
Íme a nyolcvanas évek végi:
http://www.youtube.com/watch?v=aDgHXiWgKlE
egy percnél
1990-es turné, szintén fehér farmerben
http://www.youtube.com/watch?v=KrGyPChKriI
Úgyhogy bevállalós különcöknek simán elmegy és nem buzzancsos.
12/19 anonim válasza:
Én kifejezetten szexinek találom, mármint jó alakú pasikon :)
13/19 anonim válasza:
Én még nem láttam férfin. De nem is nagyon akarom:S
14/19 anonim válasza:
b-zis. főleg, ha talpig fehérben van. (cipő és póló még ok, ha fehér.de a nadrágtól hülyét kapok)
15/19 anonim válasza:
attól függ hogyan öltözködsz a fehér farmer a férfiaknál divatba jött ha nem lenne férfias akkor minek gyártanák?! hord nyugodtan:)
16/19 anonim válasza:
semmivel sem b.zisabb mint egy mokaszin vagy egy szűk műbőr dzseki. szerintem elegáns, és ha jól melléöltözik az ember, kifejezetten divatos. nekem is van, és szerintem ebben nézek ki legjobban. ja, és a lányokat szeretem:D 24f
18/19 anonim válasza:
Má' nem azért, de a fehér nadrágnál ezerszer buzzancsosabb az a sok rohadt flip-flop papucs, amivel képesek férfiak éktelenkedni mindenfelé...!!!
19/19 anonim válasza:
Nemtudom ti hogy vagytok vele, nekem is van fehér farmerom, szálkás izmos testalkatom van. A barátnőim kifejezetten sexynek találtak benne, ha megfelelően öltözködsz, rohadt férfias beütést keltesz, akinek meg nincs sármja meg férfias arca az öltözhet bárhogy úgy sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!