Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fűzőbe nem lesz kisebb a...

Fűzőbe nem lesz kisebb a mellem? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
decemberbe lesz a szalagavatóm és ott fűzőt fogunk viselni, de mivel kicsi a mellem emiatt push up-os melltartót hordok, és attól félek hogy ha felveszem a fűzőt akk nem fog rendesen állni mert az alá ugy tudom h nem kell melltartó:S bár örülnék ha bele lehetne rakatni szivacsot ami picit megemeli de varratjuk a fűzőket így nem tudom h ilyen helyen lehetséges e ez...
2009. máj. 29. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valóban lehet hogy kicsit lenyomná... Én is hasonló cipőben vagyok, csak én a barátomat lepném meg egy fűzővel

Szerintem ha varratjátok, és normális a nő, talán meg lehet vele beszélni. Nincs más lány osztálytársad aki még így van ezzel?

2009. máj. 29. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

osztályból vannak még kis mellű lányok még esetleg meglehetne kérdezni tőlük (inkább csak egyiktől) h mit gondol erről

nemtudom h ilyenkor h megy a méretvétel? melltartó nélkül nézik a méretet és akkor csak egyedül vagyok a varrónővel? mert a többiek előtt azért enm kérdezném emg :S

2009. máj. 29. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a varrónővel nyugodtan megbeszélheted mi a gondod, valamikor mikor kettesben tudtok beszélni, ha mások előtt nem akarod. Ha nagy rád a fűző az sehogy sem fog jól állni, de ha jó méret akkor nem hogy kisebb lesz benne a melled hanem jobban kiemeli azt.
2009. máj. 30. 10:29
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :) kicsit ak megnyugodtam h kiemeli mert derekam van szal ott semmi probléma nincs
2009. máj. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!