Melyik a jobb a fecske vagy a gatya?
Figyelt kérdés
mind a kettőt szeretem de melyiket válasszam ?2012. jan. 26. 16:06
11/16 anonim válasza:
17:35: Egy boxerral?! Neviccelj... Csak a női bugyikra bukok... De ha a tulajod nőnemű, talán megbeszélhetjük. ;)
13/16 anonim válasza:
A "fecske" valaha baoldalt megköthető, középütt egy vastag csíkkal ellátott fürdőnadrág volt, NEM hagyományos alsónadrág.
Mit értesz az alatt, hogy "gatya"? Nadrágot, vagy alsónadrágot? Mert alsónadrágból is van többféle fazon.
14/16 anonim válasza:
Fecske!!! Egyértelmű! Nagyobbnak tűnik benne a farkam és jó érzés, hogy támasztja!
15/16 anonim válasza:
Állandóan visszatérő (ezerszer) kérdés, úton-útfélen, mindenféle fórumon, és mindig azt vettem észre, hogy a boxert kedvelők teszik fel.
De minek kérdezni, amikor minden férfi olyan fazont hord, ami NEKI kellemes viselet - mivel nem vagyunk egyformák, kinek ez a kényelmes, kinek az.
A "fecske" tényleg nem alsónadrág VOLT, hanem az 50-es, 60-as évek férfi fürdőnadrágja volt.
16/16 ZsocaLatex&PVC válasza:
Ma már nagyon jó formás szerintem uniszexnek tűnő és anyagàban is fínom férfi BIKINIT lehet vásárolni a neten,nekem is van jó pár!Keress rá a neten hogy (men underwear type) és meg látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!