Ciki ha egy lány nem tangát hord hanem sima bugyit?
szerintem se ciki, bár van aki nem találja vonzónak, de az akkor sem a "ciki" kategória. Viszont többen írták a francia bugyit, amivel egyet értek, én is azt hordok, mert nem szeretem a tangát, de egyébként egy " nagyi bugyi" is tud szerintem szexi lenni:
Férfi vagyok,de egyáltalán nem gondolom,hogy ciki lenne,aki ezt mondja gyerekes.
Szép tud lenni egy tanga a megfelelő helyen és időpontban,de utálom azt a gondolkodásmódot,ahol már a 13 kislánynak is tangát "kell" hordania,az meg a másik,hogy nem is tudom elképzelni,hogy lehet az kényelmes,de ez már nem az én problémám.
A lényeg az,hogy egyáltalán nem ciki,akik megszólnak ezért azoknak odáig terjed a szintjük.
Megértelek, én is legtöbbször franciát hordok, mert kényelmesebb. Nem ciki, farmer alatt úgysem látszik mi van, és télen legalább nem fázol fel :)
viszont ha vékony nadrágot, szűk koktélruhát vagy miniszoknyát veszel, akkor mindenképp tangával hord, mert oltári ciki, ha átüt a bugyi vonala, pláne a színe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!