Miért hord egyre több ember terepmintás ruhákat?
Figyelt kérdés
szerintem olyan igénytelen, nem való se iskolába, se munkahelyre, se utcára, max kerti munkára. nem értem miért szedték el a katonáktól...2009. máj. 27. 16:53
1/9 anonim válasza:
nem tudom.. nem sok midnekin latok msotansag.. de nekem se jonnek be.. :(
nah de izlesek es pofonok..
azert en maradok a divatnal ;)))
2/9 anonim válasza:
Én se látok mostanába csak Rockereken de az náluk nem divat vagy nem divat kérdése.. :)
De van olyan terepszínű nadrág, ami nekem is testzik és tényleg jó, bár nekem sincsen :P
3/9 anonim válasza:
Mármint úgy akartam leírni hogy nem divat vagy divat kérdése csak furán sikerült :D
4/9 A kérdező kommentje:
nem csak a rokkereken látok már ilyen cuccokat: látok egy csomó repperen és diszkósokon is.
2009. máj. 27. 17:07
5/9 anonim válasza:
ez jó kérdés:Shmmm 8 éve volt divat,akkor volt egy gatyóm akkor naon trandi volt,de nem vettem fel csak abban az évben amikor az volt.Am nemtudom,lehet katonáknak készülnek?XD
6/9 anonim válasza:
ne mások öltözködésével törődjetek, hanem magatokkal.
van akinek ez tetszik, van akinek az.
én például szeretem a terepmintát, ugyanakkor okádhatnékom van az ed hardytól, mellkivillantós felsőktől. pedig lány vagyok. és? nem velük törődök, had hordják, nekem nem tetszik, és ennyi.
7/9 anonim válasza:
Nekem jó pár haverom meg a barátom is hord ilyen cuccokat, de csak akkor ha mennek airsoftozni. Amúgy a barátom imádja a katonás cuccokat, szóval neki tetszik, nekem annyira nem.
8/9 anonim válasza:
nekem semmi bajom a terepszínű gatyával, ha hozzá stílusban passzol a többi ruhája. Én egyedül a "fiúk" rózsaszín ingeitől tudnék hányni...
9/9 anonim válasza:
Tesóm is terepnadrágot hord.Ő egész nap megy és az az egyetlen olyan vastag anyagú nadrág ami nem foszlik szét a lábaközött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!