Mi volt az eddigi "legjobb fogás", amit egy turiban szereztél?
én általában csak felsőket veszek ott(póló,top,pulcsi,ing...stb) talán egy marks&spenceres ing a kedvencem,mert jól áll,szeretem az ingeket/blúzokat,ha begombolom elegáns,ha kigombolom és alá veszek egy toppot laza
15/L
Hmm..nem tudok választani. Olyan extrém jó cuccokat nem találtam, mint az első, de két kedvencem van. Az egyik egy fekete- fehér kockás ing, nagyon jó fazonnal. A másik pedig egy alkalmibb felső, ilyen kínai, vagy ázsiai, v hasonló "stílusú". A szabása ilyen: [link]
A anyaga viszont ilyesmi: [link]
csak méregzöld színben. Gyöngyökkel van díszítve, nekem igazán tetszik. Most aztán biztos el tudjátok képzelni :P Ráadásul kilós turiban vettem, szóval gyakorlatilag fillérekbe került. :)
egyik barátnőm kapott a nővérérétől egy Vans-es pólót, 500 forintért vette. Otthon az o.társam észrevette rajta az árcédulát. 6000 forint volt... :P
Na ezt nevezem jó fogásnak :P :D
Nike cipő!!:) Eredeti nike senkinek nincs ilyen csak nekem!És 1ezer Ft.be került!!!:)Azóta is ezt nyúzom elhordhatatlan!!!!:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!