Szerintetek nagyon gáz lenne? Feltűnne a többieknek?
Figyelt kérdés
Egyszer poénból kipróbálom, milyen suliba tangában menni...testem megvan hozzá, tehát nem az a dagi vagyok. persze farmert vennék rá, meg rendesen felöltöznék, és nem tesiórás napon mennék, az is biztos...2012. jan. 16. 17:18
1/11 anonim válasza:
Nem értelek. Ennyire ki ment volna a tanga a divatból, hogy már gáz ha tangát veszel fel? Vagy mi bajod van?
2/11 anonim válasza:
és ez miért lenne nagy szám?
tanga van a farmer alatt, képzeld én így voltam ma suliba és nem volt benne semmi extra, mert nem látja senki.
4/11 anonim válasza:
Az attól függ, hogy fiú vagy, vagy lány...
5/11 anonim válasza:
Vazze, te aztán igazi lázadó vagy...
6/11 anonim válasza:
Te kb. normális vagy? Vagy nagyon el vagy tájolva vagy hülyén teszel föl kérdést...
1. Poénból?? Kb. a lányok 70%-a tangában jár mindenhova suli,munkahely,vásárlás stb. Tesiórás napokon is!
2.Szerinted csak egy 20kg-os nő vehet föl tangát? A bugyi;tanga azaz fehérneműk alapruhadarabok, minden nő felveheti és egy formásabb,husibb feneken is lehet szexi és szép.
3.Ha pedig fiú vagy akkor azt illene feltüntetni,bár nem hiszem.
7/11 anonim válasza:
háhá, ez jó!milyen színű a hajad?
8/11 anonim válasza:
Hajjaj, akkor én aztán nagyon gáz vagyok. Én minden nap tangában járok mindenhova! Még tesiórás napon is!
9/11 anonim válasza:
Húha én meg lázadó vagyok, mert utálom a tangát és sosem húzom fel sehova! Mert kényelmetlen, gombát okoz és csúnya :D
10/11 anonim válasza:
"persze farmert vennék rá"
Na, itt hibáztad el! Tanga fölé nem SZABAD nadrágot, sem szoknyát, sem semmit venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!