Pár tippet tudnátok adni az öltözködésemhez? (személyleírás és lényeg lent)
magas vagyok, két méter, se nem vékony se nem dagadt se nem túl izmos, leginkább sima átlagos testalkatú ember :D talán picit vékonyabb az átlagnál.
szűk nadrágok sajnos nem állnak jól mert a lábam nem túl vastag, ingeket hordok, általában kockásat. van amikor csak simán valami pulcsi. melegítőalsóktól rosszul vagyok, bár az úgynevezett "mackó" felsőt is csak itthon bírom felvenni :D nadrágként csak farmert hordok, nem szűket nem bőt :D
kérdésem oda irányulna hogy milyen ruhák állnak egy magas emberen jól? hiszen a mai divat sajnos mind ilyen 160centis hülye gyerekekre épül... csőnadrág meg valami DC felső és kész, na most én így nevetségesen mutatnék meg szimplán be sem jön :D nem azt mondom hogy gondom van a ruhatárammal, mindössze kéne pár tipp hogy mivel dobjam fel a ruhatáramat ^^
amúgy szövetkabátot hordok, valami ilyesmit: [link]
kalapot nem hordok mert szarul áll :D
szóval csak pár ruhadarab kéne ami divatos, és magas emberen is jól áll! és ismételten megemlítem: a melegítő alsó felsőktől rosszul vagyok :D
szerintem ez a cikk jó tanácsokat ad!
bár azt írja hogy élénk színű ruhát nyugodtan felvehet, én ennek pont az ellenkezőjét gondolom mert az még inkább kiemel a tömegből,inkább a visszafogottabb FÉRFIAS színű ruhákat válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!