Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt/felsőket vennél?

Milyen cipőt/felsőket vennél?

Figyelt kérdés

Milyen cipőt vennél tavaszra, ami megállja a helyét reggel/délután óvodába menet ill. napközben egy "félelegáns" munkahelyen?

Illetve szeretnék egy két új felsőt is beújítani ... fenékig érő blúz divat szerintetek?

Jól kombinálható dolgokat szeretnék, mert sajnos anyagilag nem engedhetem meg magamnak h minden napra legyen egy cipőm.

2012. jan. 13. 13:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Cipőből egy kényelmes, de szép cipőt, mondjuk egy telitalpút.

Nekem van pár ilyen tunika-blúz szerű felsőm és nagyon imádom. Szűk nadrággal és magassarkúval szerintem tök jól néz ki mindenkin. Moletteken és karcsúakon is.

Nekem van egy csomó kötött kardigánom, mindenféle fazonban és a nyári felsőimet hordom alájuk, meg hát iszonyú fázós is vagyok, egy sima hosszú ujjúban megfagynék még kabátban is :)

Viszont, szerintem 2 cipő mindenképpen kell. Az egyik legyen egy tényleg nagyon kényelmes, a másik meg egy kicsit csinosabb, így te is a hangulatodhoz tudod igazítani, hogy mit vegyél fel aznap.

Én a H&M-ben és a Promodban vásároltam a múlt héten, elég jó leárazások vannak. Bár igaz, hogy ilyenkor leginkább az XS és az XL méretűek járnak a legjobban, mert a köztes méretek fogynak el legelőször.

2012. jan. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.