Szerintetek megy egymáshoz a fekete és a barna?
Figyelt kérdés
[link] így gondolom. Kaptam egy nadrághoz barna övet, de nem igazán tudom eldönteni mennyire megy a feketéhez. Nektek mi a véleményetek. Sok csajon láttam már így, de nem tudom eldönteni hogy megy-e egymáshoz, sem azt hogy tetszik e a két szín együtt. Vélemény?2012. jan. 12. 09:33
2/5 anonim válasza:
Szerintem is megy, a feketéhez szinte minden megy.
3/5 anonim válasza:
megy, a feketéhez tényleg minden szín megy.
4/5 anonim válasza:
szerintem nem megy... fekete és a barna az örök ellenségek, sosem mentek egymáshoz és nem is fognak. persze a tervezők tesznek kísérleteket a párosításra, de akkor csak az ízlésficamban szenvedők fogják őket felvenni együtt.
5/5 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a barna és a fekete is alapszínek, tehát mellé egy élénkebb szín kell, együtt a kettő unalmas. De ez egy világosabb barna, tehát felfoghatjuk élénknek is bár nekem ez a szín nem jön be(mindenki pont ezt a szín hordja). És ha nem fekete, hanem például kék vagy zöld felsőt (hú még citrom, vagy okker is jó) vennél hozzá, esetleg valami földszínűt, azzal már menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!