Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megy egymáshoz a...

Szerintetek megy egymáshoz a fekete és a barna?

Figyelt kérdés
[link] így gondolom. Kaptam egy nadrághoz barna övet, de nem igazán tudom eldönteni mennyire megy a feketéhez. Nektek mi a véleményetek. Sok csajon láttam már így, de nem tudom eldönteni hogy megy-e egymáshoz, sem azt hogy tetszik e a két szín együtt. Vélemény?
2012. jan. 12. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
megy.
2012. jan. 12. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is megy, a feketéhez szinte minden megy.
2012. jan. 12. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
megy, a feketéhez tényleg minden szín megy.
2012. jan. 12. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
szerintem nem megy... fekete és a barna az örök ellenségek, sosem mentek egymáshoz és nem is fognak. persze a tervezők tesznek kísérleteket a párosításra, de akkor csak az ízlésficamban szenvedők fogják őket felvenni együtt.
2012. jan. 12. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy a barna és a fekete is alapszínek, tehát mellé egy élénkebb szín kell, együtt a kettő unalmas. De ez egy világosabb barna, tehát felfoghatjuk élénknek is bár nekem ez a szín nem jön be(mindenki pont ezt a szín hordja). És ha nem fekete, hanem például kék vagy zöld felsőt (hú még citrom, vagy okker is jó) vennél hozzá, esetleg valami földszínűt, azzal már menne.
2012. jan. 13. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!