Szerintetek felvegyek ilyen cipőt? (link)
Figyelt kérdés
A barátnőim unszolására beleegyeztem hogy magassarkúba megyek az általános iskolai ballagásomra. ez a cipő nagyon szép! DE illik az alkalomhoz? Nem fura egy 15 éves lánynak?
2012. jan. 7. 23:41
1/22 anonim válasza:
Honnan is kellene tudnunk milyen alakod van?
2/22 anonim válasza:
hát szerintem ez azért elég magas. Szép a cipő, de bőven ráér még ilyet hordanod, ha még véletlen megbotlasz, az meg nem túl jó, különösen a ballagásodon...
3/22 anonim válasza:
amúgy első, nem tudsz olvasni :D alkalmat írt, nem alakot...
4/22 anonim válasza:
Nekem is tetszik az ilyen cipő, de ha esetleg raknál fel egy képet magadról jó lenne!
5/22 anonim válasza:
Hülye vagy? 8.-ban ilyet akarsz felvenni?
7/22 A kérdező kommentje:
akkor ne ugye? :D köszönöm a válaszokat :)
2012. jan. 7. 23:53
8/22 anonim válasza:
Valóban szép cipő, de nem ballagásra való és nem egy 14 éves lánynak.
Az ilyen cipőket olyan 18-20 éves vagy idősebb lányokon tudom elképzelni, partyba. :)
9/22 anonim válasza:
Uhh hát jó magas a sarka D:
Ha tudsz benne menni és ha nem félsz hogy elesel, akkor vedd fel...
Amúgy szerintem nem illik egy 8.-as lányhoz...
10/22 anonim válasza:
sztem magassarkúba legyél,de semmiképpen se ennyire magasba.. én is idén ballagok,de sokkal kisebb a sarka a cipőmnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!