Tudnátok mondani ilyen ruhákat?
Figyelt kérdés
Amikben lehet bulizni, nem majok, és amiben nem látszik hogyha az ember izzad, vagyis az izzadságfoltok. Esetleg ha nem tudtok ilyen ruhát, akkor valami módszer hogy buli kozben ne látszodjon az izzadságfolt?2012. jan. 3. 17:34
1/7 szemerey válasza:
Mármint a hónaljad izzad?Vagy a hátad?
2/7 A kérdező kommentje:
hónalj
2012. jan. 3. 17:59
3/7 anonim válasza:
Ha megfelelő feketét választasz, abban nem látszik az izzadságfolt. Másik megoldás: Rossmann-ban láttam hónaljbetétet, gondolom az felszívja az izzadságot. Nem tudom milyen lehet, én nem próbáltam.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 3. 21:40
5/7 anonim válasza:
Igen, a fekete szerintem is jó lesz.:)
6/7 anonim válasza:
fekete vagy fehér. a Szürkét kerüld, és az élénk színeket.
Vagy patikában Solutio Antisudorica.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam, de ar arcomon jött ki az, ami ott kellett volna, így sok pattanásom lett
2012. jan. 7. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!