Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszenek nektek a khaki...

Tetszenek nektek a khaki színű ruhák?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 15:04
 1/8 A kérdező kommentje:
[link] ez pl több khaki darabot is tartalmaz. szerintetek jók? felvennétek ilyesmit?
2009. máj. 22. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben nem látok khakit!De szerintem ezek nem a legújabb darabok és egyszerűek.Én nem venném meg.
2009. máj. 22. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha kicsit sportosabb vagy szóval nem egy ilyen divatbaba akkor miért ne? 1.000 Ft nem rossz pénz ezekért. Nekem azzal nagyobb bajom lenne, hogy ha megveszem, de mégsem jók rám a ruhák, akkor mit csinálok?
2009. máj. 22. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
16%

jó szín...

igazából nekem két színnel van bajom:a rózsaszínnel,főleg ha párosul hozzá a plázap*csa stílus a másik pedig a fekete,mert komor,gyászos szín.:S

Egyébként szinte az összes többi színt szeretem hordani,különböző árnyalataiban:)

Ha Neked tetszik hordjad,minden embernek úgy sem fogsz tudni megfelelni...

14/L

2009. máj. 22. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az élénk színek jönnek be, vagy a fekete. Ez olyan köztes szín... de nincs vele bajom.

Nem tudom, magamtól inkább választanék zöldet, vagy valami más élénk színt. De el tudok képzelni egy ilyen nadrágot, olyan farmeros anyagból pl. szóval felvenném.

2009. máj. 24. 05:41
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Utálom a khaki színű ruhákat én inkább kakinak neveztem volna el!De ettől akinek tetszik az hordja de hogy én nem venném fel max. hellowinra az is tuti!
2009. máj. 24. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:

én mindenféle színt szeretek :)

ez is tetszik... bár nem a kedvencem:P

2009. máj. 24. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem ezek a khaki meg bézs,homok,drapp,barna szinű dolgok egyáltalán nem tetszenek. F.25 vagyok amugy.De szóval ezek ilyen tök jellegtelen,karakter nélküli átmeneti szinek, semmi stílusuk nincs. Általában a túrázóknál,hegymászók körében kedveltek ezek a "természet" színű holmik. Átlagos kinézetelű. Szerintem fekete/fehér/sötétkék/piros/ katonasági nadrágban meg az oliva zöld. Ezek amik karakteresek,meg jól néznek ki. Fekete karcsúsító hatású is, fehérben nagyobbnak lehet látszani, piros feltűnő,kék elegáns, oliva zöld meg klasszikus katonás jellegá. Ezek nálam a szinek!
2010. szept. 26. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!