Miért csámpásodnak ki az uggs csizmák?
Figyelt kérdés
Más cipőmmel sose tapasztaltam ilyen kopást, csak az uggs csizmáim csámpásodnak ki. Miért lehet? Próbáltam már több fajtát, mind kicsámpásodott ebből a fazonból...2012. jan. 3. 15:21
1/3 anonim válasza:
azért, mert nincs merevítve, hogy a bokádat tartsa. az én uggs csizmáim is ilyenek sajnos :/
2/3 anonim válasza:
Mert ez egy undorító, ocsmány csizma, amit mindenki magasztal, hogy miylen jó, minden 2. lányon ilyen van, és nincs merevítve. Sz*r kínai.
3/3 anonim válasza:
szerintem azárt, mert a talpa olyan puha anyagból van. van egy olyan utcai cipőm, ami hiába van kimerevítve a bokánál, attól még az alja olyan puha vmi és nekem is kopik a széle.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!