Mi a kedvenc ruhamárkátok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 12:21
11/19 anonim válasza:
Vans,Zara,H&M,pull and bear,stradivarius,bershka meg ha valami jó van a kirakatba akkor oda bemegyek :P
12/19 anonim válasza:
Ferragamo, Gucci, Prada, Armani meg ami nem jut eszembe... :) szerintem az ilyen mayo chix, playboy stb. nem márka... :S
Amúgy majd én is akkor válaszolok ha sok pénzem lesz :D majd kinyitom neked a gardróbszoba ajtaját és számba veszem a ruháimat.
13/19 anonim válasza:
Ja és nagyon szeretem a Dorothy Perkins pulóvereimet :)
meg van valami márkás fehérneműm, de nem jut eszembe, hogy mi az pedig nagy márka...
Álmom egy saját kollekciót is kiadni, szóval az is a kedvencem :)
15/19 anonim válasza:
Retro (4ever); Esprit; Energie; Benetton; Replay; Next; Lee Cooper; Marks&Spencer; Springfield; Zara, Pull and Bear; Mexx; hirtelen ennyi jutott eszembe...
16/19 anonim válasza:
Louis Vuitton,Prada,Armani,Terranova,Retro,Converse...
17/19 anonim válasza:
Sportruházatból csakis adidas, utcainál minden ami megteccik.
18/19 anonim válasza:
Calvin Klein, Fila, Puma, Michael Schumacher collektion, ...
19/19 Györgyii válasza:
Cipőbe:Converse,Adidas és Nike
Ruha:Retro, New Yorker,Tally Weijl, Converse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!