FÉRFIAK és NŐK! EGERBEN cipőért hová érdemes nekem benéznem? Sürgős.
Salgótarjánban élek, de mivel itt sosem találok a lábamra cipőt és kicsi a választék is... Szóval a napokban elmennénk Egerbe (azért nem Bp-re, mert visznek, és ide megyünk, pont) meg úgy tudom ott van pl. Deichmann is.
A Deichmannban vannak jó cipők, akciók? Múltkor pl. ötezer alatt vettem egy hibátlan, új bőrcipőt, 25.000 körüli összegről volt leárazva és évekig bírta. Természetesen az extravagánsabbakra áldoznék többet is, ugyanakkor jól jönne egy ilyen olcsóbb de mégis minőségi darab is.
* Illetve, hová érdemes nekem benéznem EGERBEN??? *
(Légyszíves ne csak az üzlet nevét írjátok, hanem pár szóban azt is, hol található vagy ilyesmi, mert nem vagyok ismerős arrafelé. Azért persze GPS van. :))*
A lábam 40-42-es. Nő vagyok, de inkább a férfi cipők tetszenek, kicsit eltér az ízlésem/stílusom a többi nőétől. Linkelek pár képet, hogy szemléltessem milyen az ízlésem, milyen cipőt keresek. Inkább az elegáns cipőket szeretem, tehát nem sportcipőt akarok vásárolni. De tetszenek az extravagánsabbak (mégis elegánsak) is.
"Fazonra" valami ilyesmi, tudjátok a szokásos férfi cipő. Nem pont a képen láthatóak a kedvenceim, nem is keresgéltem nagyon csak, hogy lássátok milyenre is gondolok:
Tehát ez az alap.
De nézzétek ez milyen szép (csak sajnos női...):
Hát nem létezik olyan cipő, ami olyan mint a fenti férfi csak ilyen díszes, színes???
MÁS FÉRFIAK, AKIK FELTŰNŐBBEN ÖLTÖZKÖDNEK, MÉGIS HOL VÁSÁROLNAK CIPŐT (meg egyebeket...)?
Ilyesmik is tetszenek még:
Vagy valami sima egyszerű, mint a fenti szokásos férfi modellek, de ezüstben, arany színben vagy akár pirosban?
Szóval valami ilyesmit... (Most csak Egerbe tudunk menni, de minden információra nyitott vagyok, mert fogalmam sincs, hol lehet ilyen cipőket kapni.)
Ha van valahol leárazás, vagy ha nem is ilyen extrémebb, csak sima fekete, bőrcipők kaphatók jó áron az is érdekelne. Vagy annak is örülnék, ha ajánlanátok pár üzletet, ahová szerintetek nekem érdemes benéznem.
Ha valaki nagyon ráér írhat pár mondatot is az adott üzletről, hogy tudjam mire számítsak. ;)
Hálásan köszönöm azoknak akik végigolvasták és megpróbálnak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!