Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel egy szombati...

Mit vegyek fel egy szombati buliba?

Figyelt kérdés

Több tippet várok. Egyrészt nem tudom mit vegyek fel, másrészt nincs egy jó felsőm se épp, mert mindet elajándékozotam, mert kinőttem a ruháim.

Lány vagyok, 17.

2009. máj. 21. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
ne haragudj, de én nem látok be a szekrényedbe hogy mégis mit vehetnél fel. én mindenképpen valami kis lenge ruhát vennék fel. miniszoknya, rövidgatya+ujjatlan
2009. máj. 21. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem kell túl bonyolítani. egy hosszú v rövidebb, de mindenképp feszülős farmer gatyó, ehhez bármilyen egyszínű top/ujjatlan jól mutat és vegyél fel hozzá egy klassz magassarkút. az egészet feldobhatod néhány kiegészítővel pl. öv, egy nagyobb fülbevaló és extrább karkötő v nyaklánc
2009. máj. 21. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Farmer + magas sarkú + egy jó felső. Ennyi.

Vagy: ha meleg van, akkor egy egyrészes nyári ruha magassarkúval.

2009. máj. 21. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
SZűk csőszárú fehér farmernaci+egy magas sarkű cipő+egy mély dekoltázsú csilli villis blúz +nagy fekete lakk táska
2009. máj. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!