Mit vegyek fel egy szombati buliba?
Figyelt kérdés
Több tippet várok. Egyrészt nem tudom mit vegyek fel, másrészt nincs egy jó felsőm se épp, mert mindet elajándékozotam, mert kinőttem a ruháim.
Lány vagyok, 17.
2009. máj. 21. 18:42
1/4 anonim válasza:
ne haragudj, de én nem látok be a szekrényedbe hogy mégis mit vehetnél fel. én mindenképpen valami kis lenge ruhát vennék fel. miniszoknya, rövidgatya+ujjatlan
2/4 anonim válasza:
nem kell túl bonyolítani. egy hosszú v rövidebb, de mindenképp feszülős farmer gatyó, ehhez bármilyen egyszínű top/ujjatlan jól mutat és vegyél fel hozzá egy klassz magassarkút. az egészet feldobhatod néhány kiegészítővel pl. öv, egy nagyobb fülbevaló és extrább karkötő v nyaklánc
3/4 anonim válasza:
Farmer + magas sarkú + egy jó felső. Ennyi.
Vagy: ha meleg van, akkor egy egyrészes nyári ruha magassarkúval.
4/4 anonim válasza:
SZűk csőszárú fehér farmernaci+egy magas sarkű cipő+egy mély dekoltázsú csilli villis blúz +nagy fekete lakk táska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!