Ciki a csőnadrág egy fiúnál?
Supracipő: szar és pocsék
Csőnadrág: szintén
aki felveszi transzformál ugyan ezekre
inkább halgassatok DnB-t és vegyetek fel normális elegáns cuccokat
"inkább halgassatok DnB-t és vegyetek fel normális elegáns cuccokat"
Persze, a diszkós férgek olyan elegánsak!
19/f
az amelyik teljesen rátapad a lábra az okádék. undorító és bu.zis is. az amelyik kicsit bő az jól néz ki persze nem pálcika lábakon
ez pl nagyon gáz: [link]
(szerintem)
Szerintem nem áll jól a pasikon a csőnadrág, engem személy szerint taszít. Biztos van akinek tetszik, egyébként meg nem feltétlenül kell akkor már "lógósnak" lenni. Nem csak ez a két véglet van, szerintem a sima egyenesszárú a pont jó, nekem az tetszik pasikon. :)
15/L
Ez a divat, és a fiatalok követik, ha most épp a csőnadrág az akkor azt fogják felvenni, egyébként a férfi divat pár év késéssel követi a nőit, csak kicsit finomabban, (bár kitudja majd cicanadrágban fognak a fiúk is mászkálni).
Nincs ebbe semmi ciki, fiatal koromban a csótányroppantó telitalpú cipők voltak divatban lánynál is fiúnál is, és trapéz gatya, amit szintén hordtak a fiúk is (Olaszországban igen sokan hordták). Visszagondolva nagyon idiótán néztünk ki, (trapéz gatya, platform, haspóló, rikító színek), de akkor ez volt a divat, ezért nem tartom cikinek a mai divatot sem.
27/n (én is csőnadrágot hordok és leggingst is)
Egyáltalán nem ciki. Én is azt hordok. De ne nagyon feszüljön mert az már tényleg b.zis. Fekete, annyira nem szűk csőfarmert hordok, az már jól néz ki. Az a nagyon ciki ha valakin nagyon szűk csőfarmer van és még a boxere is kilátszik, attól hányingerem van.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!