Mit tegyek ha folyton lecsúszik a pántnélküli koktélruhám?
Figyelt kérdés
Holnap megyek egy házibuliba,ahol mindenki kicsípi magát.Nekem is van egy szép pántnélküli koktélruhám,viszont mellben nem vagyok erős és folyton csúszkál.PErsze lesz alattam pántnélküli melltartó,de az is vele együtt csúszkál.Idegesítő,hogy félpercenként meg kell igazgatnom.Van erre vmi praktika?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 30. 20:59
2/10 anonim válasza:
vagy a gagyibb megoldás, ha normális melltartót veszel fel, és még az fölé egy bolerót.
3/10 A kérdező kommentje:
nm tömöm ki:D
azt hiszem akkor marad a huzogatás,de köszi a válaszokat.
2011. dec. 30. 21:07
4/10 anonim válasza:
Esetleg tűzd hozzá a melltartódhoz vagy pár öltéssel varrd hozzá.
5/10 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz ötlet,megprobálom.Köszönöm
2011. dec. 30. 21:20
6/10 anonim válasza:
Hozzákapcsolhatod a melltartóhoz, vagy egy vékony, színben hozzáillo pántot varrsz a ruhához.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. dec. 30. 22:03
8/10 anonim válasza:
Színben passzoló hullámcsattal is oda tudod erősíteni, én így szoktam, nekem is van egy ilyen idegesítő ruhám. :D
10/10 anonim válasza:
szöögeld a gerincedhez meg a bordáidhoz, a szögbelövő király hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!