Felvehetek hájas-párnás, enyhén zsírpárnás hashoz csípőnadrágot és topot?
neem,semmiképp!!
Én 30 éves vagyok,szültem nemrég,van rajtam 15 kiló...átmenetileg.Nézem a fiatal lányokat,akiknek vastagabb avádlijuk mint az enyém(pedig nekem sem vékony),olyan úszógumijuk van,mintha kamiongumiabroncsot viselnének,és felveszik a feszülős nadrágot lábszárvédővel, a csípőnadrágot rövid kabáttal.Undorító.A mai divat igazán széles spektrumú,aki nem modell alkat,az is meg tudja találni a divatos,karcsúsító ruhadarabokat,amik takarnak,elrejtenek,mégesem zsákruhák.
HA felvennél olyan ruhát,amiről te megead is tudod hogy gáz,sajnos csak gúnyolódók célpontjává válnál.
Kicsit trapéz fazonú nadrág,hosszú,karcsúsított,de enm testhez simuló pulcsi,térdig érő karcsúsított fazonú kabát,Semmiképp sem csizmanadrág,bőven boka altt érő,alá csizma,ami kissé hosszúkás,magasabb sarokkal.
Jó példa, ha lefotózod magad gáz ruhában,és olyanban,amit leírtam.Látni fogod a különbséget :-)
Én nem osztom a többiek véleményét. Szerintem nyugodtan felveheted. Nem azért mert nagyon csinos leszel benne, hanem, mert ki sem tűnnél a tömegből vele. Azok után, ahogy a többség fel tud öltözni, senki nem fogja észrevenni, hogy valami nem stimmel. Ez még a jobbik eset, legalább lesz rajtad ruha.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!