Debrecenben hol lehet fiatalos (huszonéveseknek) alkalmi (nem báli, inkább partis) ruhákat kapni?
Figyelt kérdés
Tűrhető árban: max 8000Ft.2011. dec. 28. 16:32
1/8 anonim válasza:
Kínaiban is vannak szép ruhák, és tényleg a butikokban is szinte mindenhol ugyanazok vannak, szóval ott is érdemes megnézni, már ahol tűrhető az ár.
2/8 anonim válasza:
Tally Weijlbe iszonyat jó ruhák vannak,én Budapesten láttam 6000-8000FTért őket,nagyon jók és sokáig birják.De a H&M-ben is van pár jó...a tallyval biztosan nem fogsz mellé,pont am voltam és beleszerettem a fél kollekcióba :))
16/L
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.
A Tally-ban most voltam vagy 3 napja, és nekem semmi sem tetszett. Amiket belinkelték tényleg tök jók, de én ezeket nem láttam ott. :S
A kínaiakat is nagyrészt végigjártam, de borzalmas a felhozatal. Kezdek lemondani mindenről. :(
2011. dec. 29. 21:33
5/8 anonim válasza:
Szia:) Nézz körül a Fórumban,néha vannak tökjó akciók is,nem minden drága.
Én szép koktélruhákat láttam az orsay-ban pl.
6/8 A kérdező kommentje:
A Fórumot egyszer már körbejártam, voltam az orsay-ben is, de nem is volt túl sok ruha (mármint az egész Fórumban) és nem is tetszett egyik sem.
2011. dec. 30. 23:23
7/8 anonim válasza:
Ha a fórum kilőve,akkor tudok még egy boltot a pláza mellett,ott nagyon szép-divatos(és gondolom drágább)ruhák vannak..én nem voltam még ott,de a kirakatában nagyon különleges fiatalos ruhák vannak.:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, szilveszterre kellett, végül az invázióban vettem 2 tök csini ruhát, 1500Ft volt darabja :)
2012. jan. 11. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!