Szerintem ez a legkisebb problémája hogy ezzel foglalkozzon, hogy hogy hordja...Milyen kérdés már ez.
2011. dec. 28. 14:18
2/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy kap-e protézist vagy nem. Ha igen, akkor a kérdés tárgytalan.
Ha nem akkor általában felhajtják, hogy ne libegjen.
Amúgy nem hülye kérdés csak nekünk. Akit érint a probléma annak igen is fontos, hogy a többi beteg ember, hogy oldja meg!!
2011. dec. 28. 15:24
3/19 A kérdező kommentje:
"a többi beteg ember"
Sérült ember. Ez nem betegség, ez egy állapot.
2011. dec. 28. 15:53
4/19 anonim válasza:
Nem tudom szerintem abban a helyzetben mindegy hogy felhajtja vagy levágja bármi, az a legkevesebb. Hatalmas tisztelem nekik, mert én nem tudnék továbblépni az biztos!
2011. dec. 28. 15:55
5/19 anonim válasza:
Én sajnos érintett vagyok a témában, nagyon közeli rokonságban most történt meg az eset. Míg nem kaphat protézist (hónapok) addig biztosítótűvel összefogja, hogy ne lógjon a nadrág.
2011. dec. 28. 16:05
6/19 anonim válasza:
Vagy csak feltűzi egy biztosítótűvel, vagy rendesen levágja és összevarrja. Attól függ, használ-e műlábat.
(akinek van műlába, az se mindig használja!)
Nincs ilyen nadrág, ezt magának kell megcsináltatnia.
A harisnyát meg egyszerűen visszahúzza belül. De ha megcsomózza, le is vághatja méretre.
2011. dec. 28. 16:05
7/19 anonim válasza:
Valahogy mostanában engem is érdekelnek az amputáltak,a YouTube-on szoktam nézni, megdöbbentő hogy mennyi fiatal van köztük és közülük sok szép lány,kíváncsi lennék hogy dolgozzák fel lelkileg.
2011. dec. 29. 12:58
8/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Felvilágosítalak, hogy a legtöbb ember nem trauma miatt veszti el a lábát, hanem diabetes miatt. Ha neked a diabetes egy állapot, és nem betegség akkor gratulálok...
2011. dec. 29. 23:02
9/19 anonim válasza:
Én mindkettőt levágtam és elvarrtam, mondjuk ritkán hordok protéziseket, arra az esetre meg van hosszú szárú nadrágom. 22L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!