Csak én tartom rondának az idei cipő divatot?
Azt hittem a gumicsizmánál már nincs rosszabb,de a mostani bakancsok meg nem tudom mik olyan rondák:( És szerintem olyan nőietlenek is.Nem mintha én olyan nagyon nőies lennék de akik felveszik ezeket azok azok és áá..Komolyan ránézek egy szép 15-20 éves lányra azután a cipőjére és elrontja az összképet.
És a kevésbé téli viselet:
Ilyen cipők vannak az osztálytársaimonO.o
Én vagyok ilyen fura vagy van még valaki aki rondának tartja ezeket?
16L
Nekem az utolsó kettő bejön,csak a többi nem.
De most ez a divat,majd elmúlik és jön egy rosszabb :D
15l
Figyelj, valaki azért hordja mert tetszik neki, ne nézz oda nálam bevált.:D Undorítóak.
12L
Én is nagyon gáznak tartom!
A gumicsizma esőben a játszótérre vagy séta közben oké, máshová kizárt.
Az Ugg-ot sem értem, mert az meg egy förtelem! Csúnya, nőietlen és csámpás lesz benne mindenki! Még a kínai 2000 Ft-os kamu is gáz, na de hogy valaki több tízezret adjon érte???? Érthetetlen a számomra.
És ami a legrosszabb az egészben, hogy ezekkel a ronda, trampli cipőkkel vannak tele az üzletek, így kereken 3 hetembe telt, mire találtam egy normális csizmát!
Amúgy a 2. válaszoló 1. linkjében az a csizma egy hótaposó, vagyis technikai csizma, nem a városban rohangáláshoz való.
És szerintem tök jól néz ki!
Az első 3 linken látható csizmákkal sztem nincs baj, bár nem olyanokat hordok, a többi nekem se jön be.
Az uggs (nem tudom, van-e magyar neve :/ ) kezdetben nekem se tetszett, de mostanra megszoktam a látványát, sőt van is egy rövidebb szárú sötétbarna, nagyon kényelmes, puha és meleg :3 Nekem inkább a magassarkúakkal van bajom, alig lehet találni olyat, ami nem holdjáró... :c
Nekem sem tetszenek, boltban idén mást se lehet látni, mint ezeket a fűzős borzalmakat. Alig találtam vehető bokacsizmát ősszel. :P
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!