Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én tartom rondának az...

Csak én tartom rondának az idei cipő divatot?

Figyelt kérdés

Azt hittem a gumicsizmánál már nincs rosszabb,de a mostani bakancsok meg nem tudom mik olyan rondák:( És szerintem olyan nőietlenek is.Nem mintha én olyan nagyon nőies lennék de akik felveszik ezeket azok azok és áá..Komolyan ránézek egy szép 15-20 éves lányra azután a cipőjére és elrontja az összképet.

[link]

[link]

[link]

[link]

És a kevésbé téli viselet:

[link]

[link]

Ilyen cipők vannak az osztálytársaimonO.o

Én vagyok ilyen fura vagy van még valaki aki rondának tartja ezeket?

16L

2011. dec. 25. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én is ocsmánynak tartam őket, de nem kötelező ilyet hordani, attól mert divat.
2011. dec. 25. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem egyáltalán nem borzalmas és ronda ,csak akkor ha valaki nem megfelelően öltözködik hozzá.

Nekem ezeknél borzalmasabb csizmák nem léteznek

[link]

Meg ez (egyszerüen borzalmas)

[link]

2011. dec. 25. 14:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó kettő bejön,csak a többi nem.

De most ez a divat,majd elmúlik és jön egy rosszabb :D

15l

2011. dec. 25. 15:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, valaki azért hordja mert tetszik neki, ne nézz oda nálam bevált.:D Undorítóak.

12L

2011. dec. 25. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
úristen ne is mondd ezek bűnrondák. én is egyre több csajt látok ilyen fűzős mustársárga bakancsokban. lehet hogy meleg de bűnronda. lehet szép, meleg csizmákat is találni.
2011. dec. 25. 15:41
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon gáznak tartom!

A gumicsizma esőben a játszótérre vagy séta közben oké, máshová kizárt.

Az Ugg-ot sem értem, mert az meg egy förtelem! Csúnya, nőietlen és csámpás lesz benne mindenki! Még a kínai 2000 Ft-os kamu is gáz, na de hogy valaki több tízezret adjon érte???? Érthetetlen a számomra.

És ami a legrosszabb az egészben, hogy ezekkel a ronda, trampli cipőkkel vannak tele az üzletek, így kereken 3 hetembe telt, mire találtam egy normális csizmát!

2011. dec. 25. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Amúgy a 2. válaszoló 1. linkjében az a csizma egy hótaposó, vagyis technikai csizma, nem a városban rohangáláshoz való.

És szerintem tök jól néz ki!

2011. dec. 25. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Az első 3 linken látható csizmákkal sztem nincs baj, bár nem olyanokat hordok, a többi nekem se jön be.

Az uggs (nem tudom, van-e magyar neve :/ ) kezdetben nekem se tetszett, de mostanra megszoktam a látványát, sőt van is egy rövidebb szárú sötétbarna, nagyon kényelmes, puha és meleg :3 Nekem inkább a magassarkúakkal van bajom, alig lehet találni olyat, ami nem holdjáró... :c

2011. dec. 25. 16:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszenek ezek.

19/L

2011. dec. 25. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszenek, boltban idén mást se lehet látni, mint ezeket a fűzős borzalmakat. Alig találtam vehető bokacsizmát ősszel. :P

16/L

2011. dec. 25. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!