Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet ilyen cuccokat kapni?

Hol lehet ilyen cuccokat kapni?

Figyelt kérdés

szóval a kérdésem az lenne hogy tudtok-e nekem mondani olyan boltokat vagy lineklni oldalakat ahol ilyen hipster cuccok kaphatóak..vagyis az ilyen tipikus lazulós lázadós tini cuccok ha értitek mire értem..lehet furcsa kérdés de örülnék ha segítenétek.

Vagy ha van más ötletetek..az unokathugomnak szeretnék ilyen ruhákat venni..nagyon szereti a neon színű dolgokat,azokat a "csöves" sapkákat vagy hogy hívják..ilyen ülepes nadrágot hord,tornacipőt meg ilyeneket és fogalmam sincs hol tudnék neki ilyen dolgokat venni..eddig vettem neki egy neonzöld fültágítót..és tudom hogy kap egy supermanes pólót, és egy dc fullcapet az összes ötletemet kilőve már nemtudok mit ki találni neki csak az ilyen stílusú ruhákat..van egyáltalán ilyen bolt vagy ez a lány csak véletlen akad rá néha-néha egy egy darabra.?:s

elég nehéz mert ilyen kevert stílusú a lány.:s

kérlek segítsetek.köszönöm.

2011. dec. 25. 00:57
 1/3 anonim ***** válasza:
amsterdam shop. azthiszem a mammutban és a westendben van.:)
2011. dec. 25. 01:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Pl. Garage store, de ne "hipster" címszó alatt keresd ezt a stílust, mert az tök más, amit te írtál le, az inkább deszkás stílus.
2011. dec. 25. 12:53
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:dd

második válaszoló.:de hipster cuccokat is hord.:))

2011. dec. 25. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!